Creatoarea metodei transformaționale unice în lume

Devino Maestrul vieții tale.

Cum îți transformi complet viața și îți
manifești intențiile printr-un plan în 8 pași

Să lucrezi din greu 12-14 ore pe zi și să te chinui să pari perfect, nu este rețeta succesului. Poate rețeta epuizării.

Lucrurile se întâmplă în favoarea ta și curg lin când le faci cu înțelepciune, conectat la cine ești tu cu adevărat!

Acesta este secretul adevăratului succes.

Un succes care se măsoară în gradul de împlinire sufletească, liniște, relații armonioase și prosperitate financiară.

Te voi ghida în acest video
să înveți următoarele

Ca să devii maestru, învață să asculți vocea Maestrului tău interior!

Acela care știe în fiecare moment, conectat la o înțelepciune mai mare decât tine, decât noi, ce îți este de folos și cum să gestionezi absolut tot ce apare în interior.

– „Oh, nu! Iar planuri? Dar treabă când mai fac?”

– „Daaa, planuri! Uraaa! Dar stai puțin, data trecută am dat greș…”

– „Genial, îmi plac planurile! Așa funcționez eu, organizat!”

Toate aceste gânduri sunt doar niște părți din mintea ta care corelează rapid situația cu ce s-a întâmplat în trecut, care au temeri poate, ori care sunt entuziasmate, hotărâte să se pună pe treabă.

De data asta nu va mai fi la fel cu momentele în care anumite planuri nu ți-au ieșit. De ce? Pentru că te învăț cum să identifici și să lucrezi conștient cu ceea ce stă în calea materializării dorințelor tale!

În același timp, ai libertate deplină și creativitate maximă să conduci tot acest proces personal de transformare a vieții tale, odată ce înveți niște pași concreți.

Perspectiva oamenilor asupra vieții și a modului de abordare a problematicilor din viața lor se schimbă radical după o întâlnire de lucru cu mine. Bineînțeles dacă își dau voie și dacă este momentul potrivit pentru ei.

Dacă ai ajuns aici, pe această pagină, este un semn clar că ești pregătit să îți transformi viața, totul este să mergi mai departe și dacă apar anumite obstacole să lucrezi cu ele după cum te voi ghida în video.

Această perspectivă pe care o împărtășesc cu oamenii, provine dintr-o vastă experiență și multiple formări terapeutice care au adus roade bogate în viața celor care și-au dat voie să se lase ghidați.

În esență, este destul de simplu și ușor de înțeles: Totul este iubire care izvorăște din conexiunea cu Sinele tău Divin și se expandează conștient în toată existența ta. De aici rezultă transformarea întregii vieți.

La nivel teoretic e ușor de acceptat, însă ai nevoie să integrezi și să lucrezi cu acest „tot” până ajungi să vezi că ceea ce considerai rău, urât, problematic, dureros sunt doar niște poveri ale părților care pot fi eliberate și umplute apoi cu iubire. Și aceste așa zise probleme au apărut în viața ta tot din iubire față de tine, însă o iubire cu efecte nedorite, o iubire inconștientă.

Doar câteva dintre poveștile fericite

Imaginează-ți cât de ușor ți-ar fi să poți gestiona singur și să poți găsi răspunsurile rapid la orice problematică apare, să mergi ghidat de intenții înalte tot înainte fără teamă, știind că ai Puterea necesară să ajungi exact acolo unde îți dorești.

Numele meu este

Sunt creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – ReGeneration.

Sunt coach transformațional, consilier spiritual, la bază psiholog, cu studii în Internal Family Systems Level 2, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii.

Am pornit pe acest drum al cunoașterii de Sine la vârsta de 18 ani pentru că îmi doream extrem de mult să fiu bine și să îi pot ajuta și pe ceilalți.

Visul meu era să găsesc acea ”baghetă magică” cu care să pot face transformări reale în viața tuturor.

Am găsit acea baghetă după 20 de ani și aproape 30 de formări parcurse, de la studiile clasice în psihologie și psihoterapie, la constelații familiale și sistemice.

Toate acestea m-au ajutat în primul rând pe mine să îmi creez o viață de vis și să pot transcede toate traumele personale, care numai puține nu au fost.

Am avut o copilărie pe care eu am perceput-o grea, dificilă pt că nu am avut prea mult acces la iubirea tatălui meu, la iubirea mamei mele din varii motive.

Am trecut prin multe evenimente traumatice, dacă luăm scala aceea a traumelor, bifez 9 din 10. Toate tipurile de abuzuri. Am ales un destin intens, am experimentat toate tipurile de dureri, de la bulling la abuz sexual la absolut orice rană am experimentat-o și am simțit-o din plin. Mi-am umplut tolba de dificultăți ca să pot să rezonez aproape cu orice ființă umană într-un mod profund.

Acum sunt aici și sunt gata să te sprijin, așa cum am făcut cu peste 80.000 de oameni care au apelat la sprijinul meu.

Îți ofer cu drag din cunoașterea mea în acest material video gratuit și sunt onorată să pot contribui la aducerea în lumină și iubire încă a unui suflet.

Nu pot face absolut nimic din ceea ce nu îți dorești tu. Urmărește metrialul video și află cum devii Maestrul vieții tale și cum poți să îți transformi complet viața și îți manifești intențiile printr-un plan în 8 pași.

Devino Maestrul vieții tale.

Cum îți transformi complet viața și îți
manifești intențiile printr-un plan în 8 pași

Copyright © Anca Maftei 2024
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI