Webinar live gratuit

Redescoperă-ți propria valoare și obține abundența și succesul profesional

Webinarul are loc:

zile
ore
min
sec

Succesul profesional

se poate măsura pe deoparte
în ceea ce se vede în exterior:

Redescoperă-ți propria valoare și obține abundența și succesul profesional

zile
ore
min
sec

Vino alături de mine

la acest webinar

Numele meu este

Anca Maftei

Sunt creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – ReGeneration, bazată pe iubirea conștientă, coach transformational, consilier spiritual, la bază psiholog, cu studii în Internal Family Systems, Voices Dialogue, metoda Sedona, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, masterat în psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, training în medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii.

Am creat proiectul “ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 200000 persoane.

Am parcurs un drum lung în cei 20 de ani din dorința de a-mi transforma mie toate blocajele, problematicile și dificultățile. Iar azi sunt fericită că am o viață extraordinară, o profesie extraordinară și pot cu adevărat să îi ajut și pe oamenii cu care lucrez.

Am fost întotdeauna interesată de excelență: am fost olimpică la filosofie, am fost la centrul de excelență în filosofie la București și am obținut bursa de studii în Padova, una din cele mai prestigioase universități din lume, a doua ca vechime în Europa și în top 10 facultăți de psihologie din lume.

Ulterior, mi-am dat seama că toată această dorință a mea de a excela venea din golul intern pe care îl simțeam din lipsa iubirii. Speram că prin toate aceste realizări, să conștientizez că merit și eu să primesc iubire și nu doar sa constientizez, dar să o și primesc, să simt iubire.

Am trecut prin momente în care, în ciuda formărilor și studiului, nu puteam să spun că mă bucur de succes profesional. Din exterior părea că am succes, dar eu încă mai căutam, fiindcă simțeam că mai este ceva, că nu e completă viața și cariera mea.

Toate s-au așezat într-un mod extraordinar în momentul în care am decis să pătrund mai profund în interior și să explorez dimensiunile energetice ale ființei mele.

Viața mea s-a transformat în totalitate și viața clienților mei de asemenea!
Am găsit cu adevărat ”bagheta magică” a transformării.

Am lucrat până în prezent cu peste 80.000 de oameni în ședințe la cabinet, în cursuri online și în programul transformațional de 6 luni în care sprijin oamenii să își descopere puterea interioară, Sinele divin și să îți transforme viața.

Prin programul transformațional bazat pe metoda ReGeneration au trecut peste 1800 de persoane, iar rezultatele lor mă uimesc zi după zi.

Vreau sa te ajut

și pe tine în acest webinar gratuit să cobori în interiorul tău și să îți găsești propriile răspunsuri la problematicile cu care te confrunți pe plan profesional și nu numai.