Vindecarea relatiei cu parintii

Acest curs înregistrat este special gândit pentru a te ajuta să-ți vindeci relația cu părinții, manifestând recunoștință, iubire și iertare față de ei.

Ți se întâmplă uneori să te auzi vorbind precum mama ta sau tatăl tău? Sau să te simți confuz/ă pentru că nu știi care sunt nevoile tale prezente, dorințele tale și care sunt cele insuflate de părinții tăi? Să te regăsești mai degrabă în scenariul vieții construit de ei pentru tine, fără ca tu să simți că îți pui amprenta asupra vieții pe care o ai, pe care vrei să o ai?

Acesta este unul din efectele nevindecării relației cu părinții tăi.

Întotdeauna îi vom purta în sufletele noastre pe părinții noștri, indiferent de tipologia relației pe care am avut-o cu ei, deoarece ei sunt primul nostru contact odată cu venirea pe lume, ei sunt contactul nostru cu viața, cu lumea, dar și cu moartea. Dacă i-am considerat niște părinți răi, cu siguranță acest așa-zis rău se află și în noi, la fel și dacă i-am considerat niște părinți buni. Tot ce am respins la ei și poate respingem și în prezent, respingem de fapt în interiorul nostru, deoarece de la ei am învățat cum să fim mamă și tată pentru copilul nostru interior, dar și pentru copiii noștri, dacă avem sau ne dorim să avem.

Iată câteva aspecte negative din viața ta pe care le porți cu tine, dacă nu ți-ai vindecat relația cu părinții:

Ai un permanent sentiment de nesiguranță – deoarece nu ai fost securizat/ă pe cât ai avut nevoie în copilărie, în prezent nu știi cum să îți oferi singur/ă această stare. Poate conștientizezi deja că lipsa siguranței își are sursa în copilăria dureroasă pe care ai trăit-o, însă în continuare le porți părinților sentimente de repulsie, furie, poate chiar teamă, astfel, îți tai aripile spre a învăța să fii un părinte mai bun pentru copilul din tine atât de rănit și înfricoșat. Cu cât îți judeci mai tare părinții, cu atât te judeci mai tare pe tine.

Manifești comportamente toxice în relațiile de cuplu – după relația cu părinții, următoarea relație aproape la fel de semnificativă pentru o persoană, este cea de cuplu, deoarece gradul de intimitate este foarte ridicat. Dacă nu integrezi experiențele dureroase din familie, atunci le proiectezi în relația de cuplu, doar pentru a-ți valida la nivel inconștient ceea ce consideri deja: oamenii te vor răni, nu poți avea încredere în ei. Desi poate partenerul îți arată faptul că te iubește, continui să crezi că te va răni și el, deoarece în sufletul tău convingerea după care îți trăiești viața este aceea că nu poți fi iubit.

Îți rănești/vei răni și copiii tăi – dacă ai copii sau îți dorești să ai, poți fi sigur/ă de faptul că le poți oferi atât de multă iubire cât îți poți oferi ție însuți. Dacă tu trăiești în furie, teamă, stres și nu ești împăcat/ă cu trecutul tău, cu copilăria ta, îți vei trata și crește copilul exact la fel cum îți tratezi copilul interior. Poate deja citești parenting, psihologie, dezvoltare personală, însă lucrul profund experiențial cu durerea din trecut este cel care te poate transforma real spre a putea oferi copiilor tăi iubirea necondiționată de care au nevoie.

Iată doar trei motive pentru care este important să lucrezi cu tine în relația cu părinții tăi. Aceste legături sunt primele și cele mai importante pe care le formăm și necesită atenția noastră constantă, indiferent de vârstă. Ele rămân întipărite în sufletele noastre și reprezintă conexiunea noastră profundă cu propria persoană, cu viața, moartea și lumea în care trăim.

Tu decizi dacă vrei să privești viața prin filtrul furiei, repulsiei, temerilor sau prin lentila iubirii și acceptării totale, a împlinirii și păcii sufletești.

În acest curs te voi învăța importanța relației cu părinții tai și de ce este important să manifești recunoștință, iubire și iertare față de ei.

Vindecarea relatiei cu mama

Impactul unei relații problematice cu mama ta se reflectă în viața ta astfel:

Vindecarea relatiei cu tata

Impactul unei relații problematice cu tatăl tău se reflectă în viața ta astfel:

Iata ce spun cei care au parcurs cursul “Vindecarea relatiei cu parintii”

In cursul Vindecarea relației cu părinții vei învata

Anca Maftei – creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – RE-Generation, coach transformational, consilier spiritual, la baza psiholog, cu studii în Internal Family Systems Level 2, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii. Am creat proiectul “Academia ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 100000 persoane.

Și înainte de 2011, mă simțeam pierdută…

Adică, cu adevărat pierdută.

Eram fără liniște sufletească, mereu mă simțeam singură, aveam tot felul de dependențe, nu îmi ajungeau niciodată banii și eram destul de fără speranță în plan sentimental.

Indiferent câte tehnici de vindecare, peste 100 de terapii, am încercat, la câți vindecători sau terapeuți am apelat, viața mea pur și simplu nu se schimba fundamental.

Și mai important, eu nu mă schimbam real.

Încă mă trezeam simțindu-mă deprimată și cu acest sentiment constant că ceva lipsește.

Încă încercam să fac pe plac tuturor, mă lăsam pe ultimul loc, eram nesigură în relațiile romantice și mă simțeam incredibil de inconfortabil în propria piele.

Totul s-a schimbat în 2018, când mi-am luat angajamentul real să „descopăr aceste chestii energetice” și am început să înțeleg cu adevărat cum funcționează energia.

După ani de zile în care mă zgâiam nedumerită și îi urmam orbește pe diferiți „guru”, simțeam că, DE FAPT, am început să văd prin matricea vieții. Prin aceste descoperiri și alte zeci de modalități pe care le-am învățat de-a lungul anilor, am dezvoltat un plan pentru a-mi îmbunătăți PROPRIA viață, și pe măsură ce m-am dedicat lui, din 2011, lucrurile au început să se schimbe foarte repede pentru mine.

Dar nu doar eu am experimentat aceste schimbări.

Clienții mei au avut transformări dramatice într-un interval similar.

Joburi noi, oportunități neașteptate, relații noi, mai mulți clienți, încredere și scop regăsit.

Tot ce am făcut a fost să le arăt planul despre cum să devină ei înșiși varianta lor energetică superioară, adevăratul potențial manifestat și să devină Maeștri vieții lor.

Știu că și tu poți face asta!

Te îmbrățișez și abia aștept să creăm împreună Magie în viața ta!

Esti pregatit/a sa-ti vindeci relatia cu parintii si sa manifesti recunostinta, iertare si iubire fata de ei?