Masterclass GRATUIT realizat de Anca Maftei - psihoterapeut sistemic cu peste 20 ani de experiență și creatoare a metodei terapeutice unice în lume Re-Generation

“STĂPÂNEȘTE-ȚI DESTINUL”
TU Ești Creatorul Conștient al vieții tale

Ghidul tău revoluționar de a-ți găsi puterea interioară pentru a putea integra și dizolva toate “problemele” vieții tale

Află un nou mod de a te uita la “blocajele” tale și descoperă cum poți să le transformi

Webinarul Live Gratuit are loc:

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Te aștept la un WEBINAR Live în care te voi îndruma spre înțelegerea profundă a oricăror probleme cu care te confrunți și în care îți ofer materiale care te vor ajuta să identifici aspectele care te mențin pe loc și să depășești limitările din prezent.

Un Webinar Online de 2 ore la care poți participa GRATUIT

Ce ai fi vrut să realizezi anul acesta și nu ai reușit?

Cheia pentru a-ți manifesta propriile intenții este ACUM.

În acest workshop, vei învăța cea mai rapida maniera pentru a-ti transform aorice asa zisa problema intr-o scara catre lumina, ca apoi sa iti atingi orice obiectiv dorit.

Dacă ai încercat înainte și ai eșuat, sunt șanse să îți lipsească un ingredient crucial pentru succes.

Acest workshop îți va oferi o structura, o cale, o modalitate rapida pentru a invata sa lucrezi cu tine pentru a iti integra asa zisele blocaje si a manifesta tot ce iti doresti.

Tu ai puterea si capacitatea de a iti rezolva toata problemele. Acest curs te va ajuta sa iesi din starea problematică.

Vei invata sa accesezi resursele tale interne si cum sa le utilizezi pentru a le direcția pentru transformarea problemei.

Beneficiaza de metoda mea ReGeneration pentru a-ti ridica vibratia si a face saltul catre noua ta etapa din viata. Dupa ce inveti pasii, vei vedea ca va fi tot mai simplu sa folosesti metoda si lectiile invatate pentru a integra orice dificultate cu care te vei confrunta la un momentdat in viata.

Înscrie-te Gratuit la Webinar
și află un nou mod de a te uita la “blocajele” tale și descoperă cum poți să le transformi

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Câte dintre următoarele afirmații sunt adevărate pentru tine?

În acest workshop, vei descoperi cum să integrezi orice dificultate îți propui.

Acest masterclass online te va ajuta:

Obține rezultate reale și măsurabile începând chiar cu acest workshop!

În acest curs live voi lucra direct cu tine și îți voi arăta cum să îți implinesti dorințele pe care le-ai vizat dintotdeauna, reunind toate tehnicile metodei mele sistemice de lucru integrativ avansat – ReGeneration, care îți va oferi rezultate reale.

Voi împărtăși cu tine cei 20 ani de experiență în folosirea celor mai puternice secrete ale manifestării si integrarii profunde, pentru ca tu sa poți avea tot ce îți dorești în viața ta.

Ești gata să-ți duci viața la un nivel cu totul nou?

Dacă vrei cu adevărat să preiei controlul asupra vieții tale și să schimbi rezultatele actuale în fericire, succes, un sentiment real de siguranță și bunăstare în viața ta, răspunsul este chiar aici, chiar acum.

Despre aceste lucruri îți voi vorbi la întâlnirea LIVE la care poți participa gratuit în 16 Februarie. Te poți înscrie și tu ca să afli mai multe, dacă introduci adresa de e-mail în căsuța de mai jos.

Anca-Maftei

Înscrie-te Gratuit la Webinar
și află un nou mod de a te uita la “blocajele” tale și descoperă cum poți să le transformi

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Cine sunt și de ce poți
să ai încredere în mine

Sunt Anca Maftei, psihoterapeut de peste 15 ani și creatoarea metodei ReGeneration, o metodă unică în lume, care ajută la vindecarea în profunzime și la transformarea celor care o abordează.

Pasiunea mea pentru natura umană, dorința de a înțelege și a ajuta oameni mi-au scos în repetate rânduri psihologia în cale, chiar și în momentele în care nu eram conștientă că asta e misiunea mea.

Propria mea căutare, vindecare și înțelegere profundă, cei 20 ani de cercetare teoretică și practică, în cabinet, dar și experiențele pe care le-am trăit, mă ajută să rezonez cu pacienții.

Am ajutat până acum peste 10000 de oameni, am terminat peste 12 școli și programe de formare și îmi doresc prin misiunea mea să influențez viața a cel puțin 1 milion de români. Pentru asta, am pregătit programe, am ținut peste 2000 de Workshop-uri și am creat Academia ReGeneration.

Îmi doresc să fii și tu unul dintre oamenii pe care îi ghidez și, mai mult decât atât, să îți descoperi potențialul lăuntric, eliberand blocajele care ți-au dictat de multe ori viața și te-au limitat enorm.

Nu te costă nimic să participi la Programul “Stapaneste-ti Destinul”– pentru că vreau să vezi cu ochii tăi cât de mult te poate transforma. Tot ce trebuie să faci este să-ți rezervi puțin timp pentru tine pe parcursul workshop-ului și să te înscrii mai jos.

Încă eziți?

S-ar prea putea să ai de-a face cu un blocaj aici care te face să nu ai încredere să încerci sau cu o teamă de ceea ce vei afla despre tine.

Vino să trecem împreună peste ele și să înveți cum să recunoști evenimentele din trecut care îți afectează viața în fiecare zi!

Înscrie-te Gratuit la Webinar
și află un nou mod de a te uita la “blocajele” tale și descoperă cum poți să le transformi

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Copyright © 2012 – 2023