Peste 15 000 de oameni și-au schimbat complet viețile prin intermediul metodei sistemice holistice integrative unice în lume, ReGeneration, bazate pe iubirea conștientă

Un retreat transformațional de 3 zile prin care să pui focus pe tine și să eliberezi acele tensiuni și blocaje de la nivelul corpului și minții care te împiedică să spui DA vieții tale.

5 workshopuri de constelații sistemice

peste 15 ore de practică intensă după metoda terapeutică unică în lume, ReGeneration by Anca Maftei, ce combină tehnici din constelații, metoda Sedona și multe altele.

VREI SĂ-ȚI RESETEZI VIAȚA ȘI SĂ TRĂIEȘTI LIBER,

FĂRĂ POVERILE TRECUTULUI?

De multe ori, toate acestea sunt cauzate de rănile emoționale nevindecate ale trecutului. Dacă în mod obișnuit încerci să eviți aceste răni, ele vor ieși la suprafață tocmai pentru că nu le-ai vindecat. Iar asta poți face numai dacă vei distinge adevărul din prezent de energia preluată din trecut, pe care o porți cu tine ca pe o povară.

Știu că vrei să trăiești o viață conștientă și împlinită, iar asta implică eliberarea de trecutul tău și al familiei, pentru a începe să trăiești în prezent. 

Dacă înveți să faci distincția între adevăr și credințele limitative preluate din trecut, nu vei mai fi copleșit și vei putea reacționa într-un mod adecvat, de la nivelul unui adult, creând mai multă armonie în viața ta. Poate că ai încercat deja diverse strategii și ai participat la numeroase metode de vindecare, dar tot nu reușești să faci progrese semnificative. Este frustrant să simți că depui eforturi și că rezultatele nu se arată.

Sunt

cu o experiență de peste 15 ani în terapie individuală și de grup, precum și lucrul cu constelații sistemice și creatoarea propriei metode terapeutice, metoda ReGeneration, prin care am susținut mii de oameni să-și găsească drumul către adevărata vindecare și transformare.

Sunt aici să te susțin și pe tine să-ți vindeci rănile emoționale, să îți transformi relațiile și să îți regăsești echilibrul și fericirea interioară.
Te aștept cu brațele deschise în acest retreat de 3 zile, între 2-4 august, în care vei învăța să lucrezi cu subconștientul tău astfel încât să îți iei în mâini responsabilitatea pentru propria fericire.

Experimentează 3 zile

DEDICĂ-TE TRANSFORMĂRII TALE
INTERIOARE ȘI ELIBERĂRII EMOȚIONALE PROFUNDE

15:00-16:00

Cazare

16:00-19:00

Workshop Constelații

19:00-20:30

Cina

după 20:30

Timp liber (regenerare, odihnă și relaxare și acces la activități în cadrul resortului)

08:00 – 10:00

Mic dejun

10:00 – 13:00

Workshop constelații

13:00 – 14:00

Prânz

14:30 – 16:00

Timp liber (regenerare, odihnă și relaxare și acces la activități în cadrul resortului)

16:00 – 19:00

Workshop constelații

19:00 – 20:30

Cina

după 20:30

Timp liber (regenerare, odihnă și relaxare și acces la activități în cadrul resortului)

08:00 – 10:00

Mic dejun

10:00 – 13:00

Worskshop*

13:00 – 14:00

Prânz

14:30 – 17:30

Workshop

*până la 12:00 se face check-out, însă sala de curs ne aparține pana la ora 18:00

Învață să trăiești conștient

DEDICĂ-TE TRANSFORMĂRII TALE
INTERIOARE ȘI ELIBERĂRII EMOȚIONALE PROFUNDE

Vei dobândi cunoștințe noi despre tine și viața trăită până în prezent, despre deciziile luate, despre asumarea sau neasumarea anumitor aspecte ale vieții tale, despre moștenirea primită de la strămoșii tăi (familia de origine din generații îndepărtate), despre suferințele, secretele sau durerile preluate și purtate până azi cu tine, despre deciziile care nu-ți aparțin și, mai ales, despre redobândirea controlului asupra propriei vieți.

DEDICĂ-TE TRANSFORMĂRII TALE
INTERIOARE ȘI ELIBERĂRII EMOȚIONALE PROFUNDE

Învață să trăiești conștient

ALTE MOTIVE PENTRU CARE
SĂ TE ÎNSCRII ÎN ACEASTĂ EXPERIENȚĂ

Resetează-ți viața

PRINTR-O ABORDARE PE CARE O
PERFECTEZ DE 20 DE ANI ÎNCOACE…

Sunt Anca Maftei și am dedicat aproape două decenii experienței mele în lucru cu oamenii și dezvoltare personală, lucrând atât în cabinet, cât și în programele transformaționale pe care le-am creat.

Metoda mea inovatoare, ReGeneration, reprezintă o nouă perspectivă în vindecarea emoțională profundă și evoluția interioară.

Pe parcursul carierei mele, am observat cu bucurie cum clienții cu care am lucrat au experimentat transformări remarcabile, devenind nu doar independenți emoțional de mine ca terapeut, dar au experimentat și creșteri semnificative în plan personal și spiritual.

Militez pentru o abordare integrativă și holistică în terapie, susținută de cercetările care evidențiază tendința naturală a omului către vindecare și integrare. În centrul acestei abordări stă ideea că tu, ca Sine, porți în tine potențialul de a accesa iubirea interioară profundă, pentru a elibera și transforma aspectele care te împiedică să manifești o viață împlinită din toate punctele de vedere.

În cadrul retreat-ului Reset your Life vei reuși să scoți la suprafață această iubire inconștientă, să duci la lumină aspectele umbrite care aparent te blochează, pentru a avea viața pe care ți-o dorești.

CITEȘTE TESTIMONIALELE PERSOANELOR
PE CARE LE-AM AJUTAT

Imaginează-ți viața

DUPĂ RESET YOUR LIFE

Este normal să simți reticență înainte de a lua o decizie importantă. Frica de schimbare, frica de eșec și frica de necunoscut sunt emoții pe care le înțeleg foarte bine. Cu toții ne confruntăm cu aceste temeri atunci când ne propunem să facem o schimbare profundă în viața noastră.

Imaginează-ți cum ar arăta viața ta dacă ai învăța să dizolvi fricile și blocajele care te țin pe loc.

Să eliberezi pattern-urile de gândire și comportament care te limitează și să îți creezi o stare interioară de liniște și armonie.

Cum ar fi să atingi ceea ce ești cu adevărat: liniștea profundă care zace în tine și care așteaptă să fie descoperită?

Gândește-te la momentul în care te vei elibera de trecutul tău și vei începe să trăiești în prezent, să reacționezi la situațiile de zi cu zi din poziția unui adult puternic, plin de iubire și compasiune. Imaginează-ți cum ar fi să trăiești din plin, să te bucuri de fiecare moment și să ai control asupra propriei tale vieți. E momentul să-ți asumi puterea și încrederea în sine și să faci primul pas către o schimbare reală. Vino alături de mine în această călătorie de transformare profundă în cadrul retreat-ului Reset your Life. 

Apasă butonul de mai jos și începe chiar acum procesul tău către o viață conștientă și eliberată de trecut. După aceste trei zile, vei vedea lumea cu alți ochi și vei simți o liniște interioară pe care nu ai mai experimentat-o până acum.

 

Cât e investiția

SĂ FACI PRIMUL PAS CĂTRE RESETAREA PROPRIEI VIEȚI

Ca să participi la retreatul Reset your Life, care va face pentru tine ce nu face nicio altă vacanță ori concediu, nu trebuie să plătești cu ani prețioși din viața ta, nu trebuie nici măcar să pleci peste hotare și să plătești mii de euro, cât ar echivala toate instrumentele, exercițiile, revelațiile și procesul terapeutic în cadrul căruia te ghidez în retreat.

Investitia pe care trebuie să o plătești pentru a da reset vieții tale și a-ți activa resursele din interiorul tău, responsabile cu vindecarea este de 1000 de euro. Cei care au parcurs sau fac parte acum din programele transformaționale Academia ReGeneration si Master your Energy beneficiaza de un discount de 10%.

*Prețul include participarea la eveniment, loc în camera dublă, mesele de vineri seară până duminică la prânz, FĂRĂ transport. Rezervarea locului necesită plata unui avans de 300 euro (1500 RON) și diferența achitată până la cel târziu 20.07.2024
Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, te invit să o contactezi pe Rodica Pop – rodica@familytravel.ro, 0743.191.092.

Dă reset vieții tale cu încredere!

Procesul pe care îl lucrăm în acest retreat transformațional, este unul pe care eu însămi l-am parcurs în ani de căutări, formări și certificări, dându-l mai departe pentru mii de oameni a căror viață li s-a schimbat radical în urma acestuia. Tocmai de aceea, știu că și pentru tine va funcționa și te va face să conștientizezi puterea ta interioară și să o pui să lucreze pentru tine.

În cazul în care nu mai poți ajunge, avansul de 300 euro este nerambursabil. Cu toate acestea, dacă ai apucat să plătești diferența și nu vei fi prezent la eveniment, cei 300 euro îi vei putea folosi pe viitor pentru oricare dintre cursurile sau evenimentele I Am Anca Maftei.