O experiență terapeutică LIVE realizată de Anca Maftei – psihoterapeut sistemic cu peste 15 ani de experiență și creatoare a metodei terapeutice unice în lume – Re-Generation (Integrative Self Process)

Felicitări, ți-ai asigurat locul în Programul Re-Generation!

Mă bucur mult că vom lucra împreună și mai ales că ai făcut acest pas important spre o relație mai bună cu tine și cu cei din jur.

Vei vedea că lucrurile pe care le vei descoperi despre tine, despre rădăcinile tale și despre cine ești tu cu adevărat, îți vor schimba viața de zi cu zi în bine.

Vei putea să pui lucrurile în ordine, să înțelegi de ce anumite lucruri aparent banale îți ridică probleme și îți creează anxietate și cel mai important, vei vindeca în profunzime rănile care încă îți afectează prezentul după atât de mulți ani.

Te invit mai departe să intri pe grupul privat unde se va desfășura programul și să fii cu ochii pe mail, unde îți voi oferi detalii mai departe. Singura rugăminte este să verifici și foldere Spam și Promotions și să muți în Inbox mailul meu ca să te asiguri că nu ratezi nimic.