Urmărește-mă pe:

ReGeneration

Program transformațional
prin terapie sistemică

ISBN 978-973-0-38252-5

Autor: Anca Maftei

Bucuresti, 2023

Cum să-ți transformi complet viața, învățând abilitățile necesare pentru a deveni chiar tu maestrul vieții tale, prin metoda ReGeneration!

Acest manual este pentru cei care vor să se cunoască în profunzime și să își transforme viețile cu adevărat.

Să își descopere lumina interioară, iar mai apoi să o dea mai departe.

Vrei să te simți mai viu, mai prezent în viața ta, în continuă expansiune?

Modalitatea de lucru sistemică te va ajuta să crești mereu , să evoluezi constant, să experimentezi cu totul și cu totul noi niveluri ale conștiinței tale.

Metoda mea te poartă către mai multă libertate interioară, pace și fericire în viața ta.

Toate acestea definesc Sinele tău și pot fi atinse.

Poți regăsi în tine tot ceea ce ai tu nevoie, oricând .

Această pace, această iubire profundă este adevărata fericire și poți ajunge la ea pentru că ea nu dispare niciodată, trebuie doar să te uiți în interior.

Manualul reunește forme terapeutice extrem de eficiente:
* Psihoterapia Internal Family Systems ( IFS )
* Constelațiile familiale

Aceste abordări m-au ajutat în primul rând pe mine, dar și pe cei cu care am lucrat. Sute și mii de oameni care au văzut în viața lor cum este să treci de la a fi plin de griji, a avea tot felul de suferințe vechi, lipsit de energie și să ajungi să realizezi că, deși credeai că poate nimic nu funcționează, iată există modalități terapeutice reale, instrumente care o să îți aducă viața pe care o visezi .

Manualul te învață că vindecarea este legată de a ajuta părțile interioare împovărate să elibereze și să descarce sentimentele și experiențele traumatice pe care au fost forțate să le ducă, permițându-le să se întoarcă la esența lor predefinită.

Această abordare e diferită de alte metode de tratament care, practic, de obicei doar revizuiesc și reevaluează amintirile traumatice.

Cu metoda mea ReGeneration, integrăm experiența din energia sinelui. Din acea energie foarte înaltă începem să vindecăm.