O experiență terapeutică LIVE realizată de Anca Maftei – psihoterapeut sistemic cu peste 15 ani de experiență și creatoare a metodei terapeutice unice în lume – Re-Generation (Integrative Self Process)

PROGRAM DE VINDECARE EMOȚIONALĂ PROFUNDĂ

Vindecă rănile trecutului prin metoda terapeutică “Re-Generation” (Integrative Self Process) și eliberează-te de blocaje și de bagajul emoțional care te ține pe loc.
Programul se desfășoară în perioada
6 mai – 1 iulie
Înscrie-te în Programul de vindecare emoțională profundă “Re-Generation” și ia-ți puterea înapoi printr-un proces validat științific și utilizat în lucrul cu peste 7000 de clienți, pe care îl poți aplica oricând, avand propriul tău terapeut la tine acasă, pentru tot restul vieții tale.
Începe vindecarea depresiei, anxietatii, dependențelor și relațiilor disfuncționale în 8 Saptamani de lucru terapeutic intens.
8 intalniri LIVE în care nu doar vom trece în revistă aspecte teoretice, ci în care vom lucra terapeutic, inclusiv la nivel subconștient, pentru o vindecare completă.

Re-Generation

 • Înveți să identifici și să dizolvi blocajele care te țin pe loc
 • Descoperi și vindeci evenimentele din trecut care încă te afectează
 • Vindeci definitiv rănile emoționale de la rădăcină
 • Înveți cum să îți păstrezi liniștea interioară, starea de bine și să trăiești o viață împlinită prin exerciții practice.
Ellipse 1

Fie că vrei să te vindeci în profunzime și să trăiești o viață împlinită și fericită sau ești coach sau psihoterapeut și vrei să utilizezi aceste tehnici în lucrul cu clienții tăi, acest program este ca o școală de psihoterapie în care practic te învăț să devii propriul tău psihoterapeut oferindu-ți chintesența metodei mele de lucru de vindecare rapidă în profunzime – Re-Generation.

Cum te afectează unele evenimente nerezolvate din trecut și cum le poți recunoaște și vindeca?

Stresul, emoțiile negative și traumele sunt piedici pe care trebuie să le depășim ca să fim bine cu noi înșine și să luăm cele mai bune decizii pentru noi.

Dar acest lucru nu se întâmplă de la sine ci, în schimb, ne pierdem SINELE în mecanismele pe care ni le-am creat ca să evităm lucrurile care ne fac să ne simțim ciudat și situațiile care ne fac să ne simțim inconfortabil.

Poate nu ai reușit încă să identifici blocajele pe care le ai în viața de zi cu zi și ca să te ajut să o faci, o să îți enumăr mai jos doar câteva dintre situațiile în care acestea se manifestă.
Stresul, emoțiile negative și traumele sunt piedici pe care trebuie să le depășim ca să fim bine cu noi înșine și să luăm cele mai bune decizii pentru noi.

Dar acest lucru nu se întâmplă de la sine ci, în schimb, ne pierdem SINELE în mecanismele pe care ni le-am creat ca să evităm lucrurile care ne fac să ne simțim ciudat și situațiile care ne fac să ne simțim inconfortabil.

Poate nu ai reușit încă să identifici blocajele pe care le ai în viața de zi cu zi și ca să te ajut să o faci, o să îți enumăr mai jos doar câteva dintre situațiile în care acestea se manifestă.
 • Atunci când primești un compliment, o apreciere sau o atenție, îți e greu să accepți și în sinea ta nu ești de acord
 • Ți-e greu să arăți vulnerabilitate și să lași oamenii să se apropie de tine
 • Ajungi în relații care nu îți fac bine și chiar dacă știi asta, ți-e greu să ieși din ele și le tot repeți
 • Te pierzi în situațiile stresante de la job și nu vezi soluții, ci doar și mai multe probleme
 • Simți că din viața ta lipsește ceva și trăiești cu un gol interior, te simți incomplet
 • Atunci când apar probleme nu ai încredere în tine că le poți rezolva și cauți ajutor în jur
 • Atunci când ești singur nu te simți bine, ești trist și simți că nu ai pe nimeni
 • Ți-e greu să accepți iubirea celorlalți și să te iubești tu pe tine
 • Când ești într-un grup, nu simți că aparții sau că ești suficient de bun și te simți ca un intrus
 • Te uiți la alți oameni și îți dorești de multe ori să fii ca ei
Indiferent care dintre situațiile de mai sus ți se aplică, trebuie să știi că toate aceste lucruri se întâmplă din cauza mecanismelor inconștiente pe care ți le-ai format de care poate ești sau nu conștient.
Iar dacă te gândești la aceste blocaje doar ca la un lucru rău, pe care poate nici nu ești pregătit să le accepți, vreau să îți spun că le poți transforma în resurse puternice care te ajută să realizezi orice lucru îți dorești, dar despre care gândeai că e imposibil.

Re-Generation

Îți propun să aflăm împreună care sunt emoțiile care îți fac viața grea și cum poți vindeca de la rădăcină traumele care le-au cauzat
După 15 ani de experiență alături de clienții mei în cabinet sau la grupurile de terapie familială și sistemică, după studiul a 5 orientări terapeutice deosebit de eficiente, sunt fericită să îți ofer o soluție nouă și unică în lume pentru vindecarea emoțională profundă și evoluția interioară.
Am remarcat că, pe măsură ce lucrez mai mult la nivel de Sine, înglobând aspectele raționale într-o perspectivă a iubirii, am reușit să am rezultate fabuloase în terapie și workshopuri, atât live, cât și online.

Am rămas eu însămi surprinsă de rapiditatea cu care persoanele alături de care am lucrat au reușit nu doar să se vindece din punct de vedere emoțional, cât mai ales să devină complet independente de mine ca terapeut și să crească din punct de vedere personal și spiritual într-un ritm accelerat.

După masterul în psihodinamică de la Universitatea din Padova – am continuat să studiez și să pun în practică vreme de aproape 20 de ani tot ceea ce am întâlnit pe parcursul meu profesional, având atunci intenția de a deveni eu însămi un om echilibrat și fericit, pentru ca apoi să îi pot ajuta pe ceilalți să facă același lucru.
Anii de studiu, dorința de a găsi noi modalități, mai bune, de a-mi ajuta pacienții, studiile științifice și interesul pentru sfera spirituală și influențele relațiilor familiale în viața de adult, s-au concretizat în metoda psihoterapeutică Re-generation (Integrative Self Process).
Această metodă nu este o formulă magică, pentru că vindecarea nu vine peste noapte, dar este un proces atent gândit, care îmbină elemente din Internal Family Systems (Harvard University), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing și alte metode terapeutice, ca să-ți ofere o practică pe care o poți învăța și aplica imediat și singur.
Este un proces care se concentrează pe manifestarea Sinelui și vindecarea profundă a rănilor din trecut care încă îți afectează viața și în prezent într-un mod extrem de rapid și eficient. Te ajuta să înțelegi cum te-au afectat pe tine ca ființă experiențele prin care ai trecut și să lucrezi cu tine ca să îți vindeci durerea de la rădăcină, ca acum să nu te mai limiteze și să te oprească din evolutie.
Metoda “Re-Generation (ISP)” te ajută să te descoperi în profunzime și să vindeci treptat fiecare aspect care a determinat cine ești tu astăzi și cum te manifești în viața ta de zi cu zi.
Oferind lumină fiecărei trepte din dezvoltarea ta, începând de la rădăcină, la final vei fi cu totul revitalizat și gata să trăiești o viață complet nouă trecând de la eșec la libertate și putere de creație.

De ce
"Re-Generation"?

Am ales să redenumesc întreaga mea metoda de lucru și să o numesc Re-Generation pentru că acest cuvânt semnifică repararea, reînnoirea și revitalizarea pe o scală largă, astfel putem privi exact la copacul vieții și cum acesta se dezvoltă de la rădăcină, reprezentând strămoșii, apoi crește și își înalță tulpina, care semnifică primii ani de viață si relația cu părinții, apoi continuă să se dezvolte apărând în cele din urmă floarea, sau pe scurt, cine ești tu astăzi, cu fiecare petală reprezentând o anumită fațeță din complexitatea ființei tale.

Frunzele acestui copac reprezintă emoțiile, pentru că frunzele sunt în permanentă schimbare, unele încolțesc, altele cad și exact acest lucru se întâmplă și cu emoțiile, ele apar și pleacă exact ca frunzele aflate în bătaia vântului.
În spatele acestui copac al vieții se află un soare luminos reprezentând Sinele – esența ta profundă. Odată ce iei contact cu acest Sine, direcționezi razele sale luminoase printre flori și frunze și astfel apar și fructele, adică ceea ce culegi și oferi în viața ta.
În lumina potrivită a Soarelui, orice copac e roditor și poți culege și tu roadele vieții tale învătând să direcționezi razele acestui soare interior – adică razele Sinelui către copacul ființei tale.
tel

Re-Generation înseamnă pe scurt:

 • transformarea credințelor limitative
 • vindecare în profunzime
 • purificare în întregime
 • revitalizare completă
 • relaxare, bucurie și evoluție
Vector Smart Object12

Re-Generation

Cum vom lucra împreună și care sunt pașii programului de vindecare emoțională profundă “Re-Generation
 • Programul pe care ți l-am pregătit este special, pentru că l-am gândit să fie atât un proces de vindecare, cât și de învățare.
 • Acest program este unul de psihoterapie de grup, dar în care nu ești obligat în niciun fel sa dezvălui aspecte pe care nu te simți în siguranță să le afișezi.
 • Este strict confidențial tot ceea ce lucrăm și poți sa nu-ți dezvălui identitatea dacă tu nu simți asta.
 • Eu te invit într-o comunitate pe Facebook unde vei fi alături de foarte mulți oameni minunați cu aceleași intenții ca și tine.
Ellipse 1 copy 5
Nu ai Facebook?

Nu-ți face griji, vei primi și materialele înregistrate. Voi fi alături de tine nu doar în sesiunile live, ci vei primi foarte multe materiale și pe mail. Pe toate acestea le vei putea accesa întreaga ta viață, oricând te întâlnești cu o situație dificilă și nu numai. Vei avea acces la terapeutul tău în orice an, la orice oră și în orice moment pentru a putea să gestionezi emoțiile tale și situațiile dificile.
Pe parcursul celor 8 săptămâni vei păși împreună cu mine într-o călătorie intensă de vindecare, pentru a te elibera de limitările trecutului și în care vei învăța, în același timp, modalități de lucru terapeutic, pentru că îți voi explica pas cu pas cum sa te vindeci si sa lucrezi cu emoțiile tale, ca mai apoi să o poți face acest proces și singur. În aceste saptamani vom tine legatura constant, eu voi fi prezentă zilnic pe grupul de facebook, nu doar în cadrul intalnirilor live, unde oricum- vom lucra constant.

Cursul nu este doar teoretic, ci este o experienta terapeutica completă, în care fiecare nivel al ființei tale este armonizat, de la radacina la fructe.

Îmi doresc ca odată ce ai parcurs aceasta calatorie, să îți fie simplu să lucrezi cu interiorul tău, să știi cum să îți oferi iubire, atunci când trecutul tău parcă nu te lasă să trăiești și să fii bine, când ești în modul de overthinking sau te autosabotezi la fiecare pas. Vreau să ai în acele momente soluția, nu să o cauți doar la cabinet.

Vreau să știi să lucrezi cu tine atunci când îți este greu și să vindeci aspectele inconstiente din trecut, ca să poți să mergi înainte. Utilizând aceste instrumente, viața ta va fi mai împlinită cu fiecare pas pe care îl faci în direcția potrivită: regăsirea cu tine.

Iată ce vom face în fiecare săptămână a programului

laptop
schema
Aprofundezi impactul în viața ta a rădăcinilor tale familiale, percepi rolul pe care relațiile cu familia extinsă îl au în viața ta și armonizezi aceste legături

Planul transgenerațional
 • Descoperi eventualele încurcături și blocaje din sistemul familial
 • Vindeci legăturile disfuncționale din familie și conexiunile profunde cu strămoșii
 • Afli mai multe despre strămoșii tăi și importanța legăturilor dintre voi
 • Găsești rădăcinile și istoria familiei tale
 • Afli despre loialitatea față de suferință și nefericire
Schimbi perspectiva ta actuală vis-a vis de părinții tai și vindeci relația interioară cu părinții

Conectarea cu părinții

 • Descoperi cum arată o relație sănătoasă dintre un adult și părinții săi
 • Afli care este cauza tensiunilor dintre părinți și copii
 • Este nevoie să îi ierți pe părinții tăi pentru comportamentele lor?
 • Afli de ce copiii se simt vinovați când nu primesc suficientă iubire
 • Afli care este poziționarea corectă față de familie și care este rolul fiecărui membru în sistemul familial
 • Înveți să îți privești părinții cu ochii de adult
 • Înveți cum să te poziționezi corect față de părinți și să îi înțelegi atât pe ei, cât și pe tine și să vezi viața ta cu mai multă claritate.
Mai mult, vindeci în profunzime relația cu părinții și lucrezi experiențial prin intermediul mai multor meditații ghidate pe care le-am pregătit pentru tine.
Abordăm vindecarea traumelor din punct de vedere somatic și corporal pentru că trauma se află în corp și se manifestă și la nivel fizic

Interiorul tău, trebuie să fie “Acasă” pentru tine

 • Practici tehnici de respirație conștientă
 • Devii conștient de corpul tău prin tehnici de Somatic Experiencing
 • Experimentezi mindfulness și prezență
 • Explorezi senzațiile de la nivelul corpului și să eliberezi emoțiile captive
 • Vindeci simptomele invazive și somatizările prin tehnici profunde de respirație restaurativă, lucrând cu elementele care ne ating punctele sensibile
 • Experimentezi diferite stări profunde de relaxare care au rolul de a repara și integra
 • Vindeci prin EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), una dintre cele mai puternice tehnici de lucru cu trauma
 • Deblochezi acele zone din corp care nu mai sunt capabile să simtă
 • Practici tehnici de vizualizare ghidată care te ajută în gestionarea durerilor fizice și emoționale
 • Înveți să îți hrănești și îngrijești sistemul nervos

Te îndrepți spre interiorul tău și vindeci părțile rănite, vindecând trauma definitiv

 • Lucrezi cu părțile din interiorul tău și explorezi petalele- fațetele personalității tale
 • Umplii vidul interior
 • Înveți noi modalități de a face față situației și îți transformi viața prin reprocesarea amintirilor din inconștient
 • Armonizezi partile tale auto-critice, perfecționiste și dependente
 • Devii conștient de factorii care declanșează propriile tale emoții, probleme sau scenariile care îți activează sentimente puternice și reacții nepotrivite și vindeci asta de la rădăcină
 • Descoperi părțile interne de copil care își fac apariția în conflictele din viața ta și cum să le vindeci
 • Afli despre legătura puternică dintre tine și mama ta și cum vocea ta interioară e influențată de vocea mamei din copilărie
 • Descoperi importanța acceptării, compasiunii și a validării interne
 • Redescoperi Sinele ca pe acel Soare interior regenerant și te lași îmbrățișat de razele sale

Înveți să îți înțelegi mai bine emoțiile din prezent și din trecut și să te eliberezi de povara lor

 • Te conectezi cu trăirile tale emoționale profunde și le eliberezi exact ca pe niște frunze în bătaia vântului fâcăndu-le loc emoțiilor pozitive să răsară
 • Descoperi cine ești tu cu adevărat și îți iei puterea asupra propriei vieți înapoi
 • Te reconectezi cu înțelepciunea ta interioară
 • Înveți tehnica Dual Awareness care te ajută să înțelegi legăturile dintre trecut și prezent
 • Intri în contact cu acele părți din interiorul tău care experimentează anumite emoții și descoperi că tu nu ești emoțiile tale
 • Eliberezi emoțiile perturbatoare și redescoperi cum este să experimentezi satisfacția și bucuria

Afli mai multe despre cum relaționezi cu alți copaci precum partenerul tău și persoanele importante din viața ta și cum să lucrezi constant cu tine pentru a avea relații mai bune.

 • Începi procesul de evoluție și amplifici experiențele pozitive din viața ta
 • Înveți să te focusezi pe calitățile tale, ca să atragi persoane asemeni ție
 • Vindeci dinamici inconștiente care astăzi reprezintă un blocaj în a avea relații împlinite și satisfăcătoare
 • Descoperi credințele care nu îți aparțin și le eliberezi
 • Închei lupta pentru putere în relația cu partenerul tău și cu ceilalți
 • Aprofundezi iubirea și conexiunea pe care o simți față de partener și cei din familia ta
 • Te accepți pe tine, îi accepți și pe ceilalți

În Programul de vindecare emoțională profundă “Re-generation” vei primi rezultatul a peste 20 de ani de lucru pe acest subiect.

Vei găsi moduri prin care poți să vindeci relația pe care o ai cu tine însuți, dar vei putea să vindeci și relația pe care o ai cu părinții și cu strămoșii tăi. Vei afla cum istoria familiei tale îți influențează viața și astăzi și vei putea să spui STOP unui lanț de traume vechi de generații întregi. Conectându-te cu tine, cu rădăcinile tale și cu trecutul tău vei dezlănțui tot potențialul pe care îl ai și toată energia universului care te așteaptă. Acest curs este unul practic și vei descoperi mai mult și mai mult despre tine la fiecare etapă, iar eu te voi ghida pas cu pas prin întreaga experiență, ca la final, să înțelegi puterea pe care o ai asupra propriei tale vieți și să știi cum să o accesezi ca să-ți faci viața mai bună.
Fructele sunt rodul muncii tale, a evoluției și nu există copac neroditor dacă acesta se află în mediul potrivit și primește resursele necesare.
 • Îndrepți lumina Sinelui pe tot mai multe ramuri din copacul ființei tale și culegi din ce în ce mai multe roade.
BONUS cu timp limitat
Integrezi tot ce ai învățat pe parcursul primelor 6 săptămâni și primești răspunsul la întrebările tale în cadrul unei sesiuni special dedicate de Q&A
BONUS cu timp limitat
Participi la workshopul experiențial transformațional de vindecare profundă prin metoda Regeneration(ISP), relevi și vindeci cele mai profunde dinamici din inconștientul tău.
 • Pornim către străfundurile sufletului tău și tăiem centurile de siguranță pe care le ții strâns în brațe, dar de care nu mai ai nevoie de mult și dezlegăm nodurile și încurcăturile profunde care astăzi te împiedică să trăiești o viață plină de pace, armonie și să materializezi dorințele tale. Nu este doar o promisiune frumoasă, este o realitate pe care o poți accesa dacă ai curaj să faci acest pas către tine.
Aprofundezi impactul în viața ta a rădăcinilor tale familiale, percepi rolul pe care relațiile cu familia extinsă îl au în viața ta și armonizezi aceste legături

Planul transgenerațional
 • Descoperi eventualele încurcături și blocaje din sistemul familial
 • Vindeci legăturile disfuncționale din familie și conexiunile profunde cu strămoșii
 • Afli mai multe despre strămoșii tăi și importanța legăturilor dintre voi
 • Găsești rădăcinile și istoria familiei tale
 • Afli despre loialitatea față de suferință și nefericire
Schimbi perspectiva ta actuală vis-a vis de părinții tai și vindeci relația interioară cu părinții

Conectarea cu părinții

 • Descoperi cum arată o relație sănătoasă dintre un adult și părinții săi
 • Afli care este cauza tensiunilor dintre părinți și copii
 • Este nevoie să îi ierți pe părinții tăi pentru comportamentele lor?
 • Afli de ce copiii se simt vinovați când nu primesc suficientă iubire
 • Afli care este poziționarea corectă față de familie și care este rolul fiecărui membru în sistemul familial
 • Înveți să îți privești părinții cu ochii de adult
 • Înveți cum să te poziționezi corect față de părinți și să îi înțelegi atât pe ei, cât și pe tine și să vezi viața ta cu mai multă claritate.
Mai mult, vindeci în profunzime relația cu părinții și lucrezi experiențial prin intermediul mai multor meditații ghidate pe care le-am pregătit pentru tine.
Abordăm vindecarea traumelor din punct de vedere somatic și corporal pentru că trauma se află în corp și se manifestă și la nivel fizic

Interiorul tău, trebuie să fie “Acasă” pentru tine

 • Practici tehnici de respirație conștientă
 • Devii conștient de corpul tău prin tehnici de Somatic Experiencing
 • Experimentezi mindfulness și prezență
 • Explorezi senzațiile de la nivelul corpului și să eliberezi emoțiile captive
 • Vindeci simptomele invazive și somatizările prin tehnici profunde de respirație restaurativă, lucrând cu elementele care ne ating punctele sensibile
 • Experimentezi diferite stări profunde de relaxare care au rolul de a repara și integra
 • Vindeci prin EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), una dintre cele mai puternice tehnici de lucru cu trauma
 • Deblochezi acele zone din corp care nu mai sunt capabile să simtă
 • Practici tehnici de vizualizare ghidată care te ajută în gestionarea durerilor fizice și emoționale
 • Înveți să îți hrănești și îngrijești sistemul nervos

Te îndrepți spre interiorul tău și vindeci părțile rănite, vindecând trauma definitiv

 • Lucrezi cu părțile din interiorul tău și explorezi petalele- fațetele personalității tale
 • Umplii vidul interior
 • Înveți noi modalități de a face față situației și îți transformi viața prin reprocesarea amintirilor din inconștient
 • Armonizezi partile tale auto-critice, perfecționiste și dependente
 • Devii conștient de factorii care declanșează propriile tale emoții, probleme sau scenariile care îți activează sentimente puternice și reacții nepotrivite și vindeci asta de la rădăcină
 • Descoperi părțile interne de copil care își fac apariția în conflictele din viața ta și cum să le vindeci
 • Afli despre legătura puternică dintre tine și mama ta și cum vocea ta interioară e influențată de vocea mamei din copilărie
 • Descoperi importanța acceptării, compasiunii și a validării interne
 • Redescoperi Sinele ca pe acel Soare interior regenerant și te lași îmbrățișat de razele sale

Înveți să îți înțelegi mai bine emoțiile din prezent și din trecut și să te eliberezi de povara lor

 • Te conectezi cu trăirile tale emoționale profunde și le eliberezi exact ca pe niște frunze în bătaia vântului fâcăndu-le loc emoțiilor pozitive să răsară
 • Descoperi cine ești tu cu adevărat și îți iei puterea asupra propriei vieți înapoi
 • Te reconectezi cu înțelepciunea ta interioară
 • Înveți tehnica Dual Awareness care te ajută să înțelegi legăturile dintre trecut și prezent
 • Intri în contact cu acele părți din interiorul tău care experimentează anumite emoții și descoperi că tu nu ești emoțiile tale
 • Eliberezi emoțiile perturbatoare și redescoperi cum este să experimentezi satisfacția și bucuria

Afli mai multe despre cum relaționezi cu alți copaci precum partenerul tău și persoanele importante din viața ta și cum să lucrezi constant cu tine pentru a avea relații mai bune.

 • Începi procesul de evoluție și amplifici experiențele pozitive din viața ta
 • Înveți să te focusezi pe calitățile tale, ca să atragi persoane asemeni ție
 • Vindeci dinamici inconștiente care astăzi reprezintă un blocaj în a avea relații împlinite și satisfăcătoare
 • Descoperi credințele care nu îți aparțin și le eliberezi
 • Închei lupta pentru putere în relația cu partenerul tău și cu ceilalți
 • Aprofundezi iubirea și conexiunea pe care o simți față de partener și cei din familia ta
 • Te accepți pe tine, îi accepți și pe ceilalți

În Programul de vindecare emoțională profundă “Re-generation” vei primi rezultatul a peste 20 de ani de lucru pe acest subiect.

Vei găsi moduri prin care poți să vindeci relația pe care o ai cu tine însuți, dar vei putea să vindeci și relația pe care o ai cu părinții și cu strămoșii tăi. Vei afla cum istoria familiei tale îți influențează viața și astăzi și vei putea să spui STOP unui lanț de traume vechi de generații întregi.

Conectându-te cu tine, cu rădăcinile tale și cu trecutul tău vei dezlănțui tot potențialul pe care îl ai și toată energia universului care te așteaptă.

Acest curs este unul practic și vei descoperi mai mult și mai mult despre tine la fiecare etapă, iar eu te voi ghida pas cu pas prin întreaga experiență, ca la final, să înțelegi puterea pe care o ai asupra propriei tale vieți și să știi cum să o accesezi ca să-ți faci viața mai bună.

Fructele sunt rodul muncii tale, a evoluției și nu există copac neroditor dacă acesta se află în mediul potrivit și primește resursele necesare.
 • Îndrepți lumina Sinelui pe tot mai multe ramuri din copacul ființei tale și culegi din ce în ce mai multe roade.
BONUS cu timp limitat
Integrezi tot ce ai învățat pe parcursul primelor 6 săptămâni și primești răspunsul la întrebările tale în cadrul unei sesiuni special dedicate de Q&A
BONUS cu timp limitat
Participi la workshopul experiențial transformațional de vindecare profundă prin metoda Regeneration(ISP), relevi și vindeci cele mai profunde dinamici din inconștientul tău.
 • Pornim către străfundurile sufletului tău și tăiem centurile de siguranță pe care le ții strâns în brațe, dar de care nu mai ai nevoie de mult și dezlegăm nodurile și încurcăturile profunde care astăzi te împiedică să trăiești o viață plină de pace, armonie și să materializezi dorințele tale. Nu este doar o promisiune frumoasă, este o realitate pe care o poți accesa dacă ai curaj să faci acest pas către tine.

Re-Generation

Începe acum călătoria spre regăsirea SINELUI TĂU alături de mine!

Cea mai mare realizare pentru un psihoterapeut este ca TU să fii BINE

Singurul lucru care contează pentru mine, ca psihoterapeut și om care simte alături de oamenii cu care lucrează, este ca fiecare client să ajungă să se iubească în profunzime, să se vindece și să trăiască viața pe care o dorește aducând lumină în toate aspectele care astăzi stau în umbră.
Chiar și după ce am lucrat cu peste 7000 de pacienți, faptul că pot să ajut oameni să se elibereze de blocajele și traumele care îi apasă – este cea mai mare împlinire.
Știu că atunci când ne obișnuim cu blocajele, funcționăm la mai puțin de un sfert din potențialul de care suntem capabili. Trăim legați de mâini și de picioare, neputincioși mereu în fața unor situații care pur și simplu ne scot fricile și nesiguranțele la iveală și ne împiedică să avansăm.
Oprește-te pentru o clipă și imaginează-ți cum ar fi dacă toate situațiile în care te simți fără puteri s-ar transforma în momente de reușită.

Spune STOP vieții trăite pe jumătate și dă-ți voie să trăiești la potențialul pe care îl ai!

Înscrie-te și tu în Programul de vindecare emoțională profundă și scoate la lumină secretele ascunse din arborele tău genealogic

Re-Generation

Care sunt schimbările în bine pe care le vei vedea în viața ta

Metoda Re-Generation este una puternică și are un efect vindecător profund pentru că oferă conștientizări și soluții pentru majoritatea conflictelor care apar în familie și în relația de cuplu și chiar și pentru conflictele pe care le ai cu tine însuți.
În acest curs vei căpăta o înțelegere profundă a influenței pe care o are familia asupra problemelor tale din viața de adult și a stării de bine prin 25 de exerciții și vei descoperi noi conștientizări nu doar teoretic ci și practic. Aceste meditații ghidate îți vor permite să vindeci problematici personale astfel încât iubirea pentru tine însuți, pentru familia ta și pentru întreaga viață să curgă.
 • Vei începe să îi vezi pe ceilalți și dificultățile lor cu noi ochi, vei înțelege mai mult despre cum acționează oamenii și de ce acționează în acel mod
 • Vei știi cum să îți îmbunătățești relațiile cu oamenii din jurul tău
 • Vei dezvolta conexiuni mai puternice cu cei din familia ta
 • Vei primi în viața ta sentimentele de iubire și acceptare, fără să simți că nu le meriți
 • Găsești pacea interioară și liniștea pe care doar reconectarea cu sinele o aduce
 • Îți regăsești încrederea și descoperi curajul de a te pune pe primul loc în viața ta
Amintește-ți una dintre acele zile perfecte în care ai fost cea mai bună variantă a ta. O zi în care ai avut curajul să accepți provocări fără să stai pe gânduri, în care ai rezolvat cu încredere orice problemă a apărut și în care totul lucra în favoarea ta.

La job faci o treabă excelentă, primești apreciere și te bucuri de ea, încurajare să accepți noi provocări și oamenii din jurul tău simt că au de învățat de la tine.

Acasă cei dragi gravitează în jurul tău, iar tu le oferi liniște și iubire, pe care ți-o oferă și ei înapoi înzecit.

Problemele de zi cu zi sunt doar ocazii să modelezi lucrurile pentru ca la final să ai doar de câștigat.

Fără teamă că greșești, fără emoții în fața provocărilor, fără să te ascunzi, fără să fugi, fără blocaje, fără piedicile care îți fură calitățile pe care deja le ai.
Amintește-ți una dintre acele zile perfecte în care ai fost cea mai bună variantă a ta. O zi în care ai avut curajul să accepți provocări fără să stai pe gânduri, în care ai rezolvat cu încredere orice problemă a apărut și în care totul lucra în favoarea ta.

La job faci o treabă excelentă, primești apreciere și te bucuri de ea, încurajare să accepți noi provocări și oamenii din jurul tău simt că au de învățat de la tine.

Acasă cei dragi gravitează în jurul tău, iar tu le oferi liniște și iubire, pe care ți-o oferă și ei înapoi înzecit.

Problemele de zi cu zi sunt doar ocazii să modelezi lucrurile pentru ca la final să ai doar de câștigat.

Fără teamă că greșești, fără emoții în fața provocărilor, fără să te ascunzi, fără să fugi, fără blocaje, fără piedicile care îți fură calitățile pe care deja le ai.

Vrei să fie așa viața ta?

Povestea mea

Îmi doresc să nu stai ani de zile în terapie așa cum am făcut-o eu

Ellipse 1
“Eu sunt Anca Maftei, sunt psihoterapeut de peste 15 ani, timp în care am lucrat cu peste 7000 de pacienți care au găsit vindecarea prin metodele mele.
Dar până să ajung aici, am avut de depășit propriile traume și m-am luptat cu trecutul meu, care mi-a lăsat multe sentimente care nu erau ale mele, ca adult, ci ale copilului de atunci.

Atunci când m-am născut mama avea doar 18 ani, iar sarcina nu a fost una dorită. Cu alte cuvinte, nu m-au vrut. Fiind atât de tineri, odată cu o sarcină neplanificată, vine și rușinea, mai ales că atunci când am împlinit 5 ani părinții mei au divorțat, iar aceste lucruri erau privite mult mai dur de oamenii din jur.

Această rușine și frică pe care mama mea a trăit-o atunci s-a reflectat în mod direct asupra mea și a fost parte din ceea ce eram eu pentru multă vreme până să reușesc să îmi accept trecutul ca să pot construi viitorul pe care mi-l doresc.

A fost un proces lung, care s-a întins pe o perioadă de 15 ani de ședințe de terapie. Chiar dacă într-un final, am reușit să identific traumele și să scap de blocajele familiale si nu numai, tot acest proces putea fi mult mai eficient și mai scurt.

După mulți ani de zile și mii de ore petrecute în cabinet, am înțeles că primii 8 ani de terapie nu m-au ajutat atât de mult pe cât ar fi trebuit.
Cu experiența de acum, înțeleg că procesul de vindecare poate fi mai ușor și mai rapid și dorința mea este să nu pierd timpul pacienților mei, pentru că fiecare moment pierdut înseamnă amânarea vindecării.

Acesta este motivul pentru care am creat o metodă proprie, eficientă și ușor de înțeles și folosit care se numește “Re-Generation(ISP)”. Este unică în lume și este gândită pentru a-ți oferi ție o soluție practică pentru a scăpa de blocaje și pentru a te vindeca de traumele pe care le porți cu tine de ani de zile.

Și ceea ce este cel mai extraordinar la această metodă, este că după ce o aplici împreună cu mine, vei putea să o folosești independent, fără să mai ai nevoie de mine, iar asta mă bucură, pentru că pot să continui să ajut noi oameni, liniștită că tu ești bine. Practic, sunt un antrenor și sunt alături de tine și te ghidez până când puterea propriului tău sistem, a Sinelui, preia controlul, apoi te vei putea descurca singur.

Te invit să faci primul pas spre vindecare și spre o viață mai bună, pe care să o trăiești la adevăratul tău potențial.

Te aștept în Program!

Anca Maftei

Testimoniale

Mii de persoane și-au rezolvat deja conflictele interioare datorită metodei “Integrative Self Process”
copac

Re-Generation

Dacă îți dorești să trăiești în prezent fără ca unele evenimente ale trecutului să continue a te urmări, iată ce îți propun:
Înscrie-te în Programul de vindecare emoțională profundă și îți promit că te voi îndruma personal prin tot procesul, ca la final, să te desprinzi de trecut și să îți vindeci traumele care le-au cauzat

TE COSTĂ DOAR 315€ 500€
preț valabil doar până în data 23 Aprilie.

Pretul ulterior al cursului va fi 500 de euro, dar fiind prima ediție îl poți avea la doar 315 euro.
Primii 20 de înscriși primesc BONUS și un test de evaluare psihologică, realizat atât la începutul, cât și la sfârșitul programului, teste în valoare de 200 de lei.

Nu deții acum toată suma?

Poți plăti și în 2 rate de 170 euro

Fiecare Webinar live din Program valorează aproape cât 3 sesiuni de terapie individuală cu mine, care costă în mod normal 450 Ron/ședința, adică 1350 Ron.

Doar cele 7 întâlniri live din cadrul programului valorează cât aproape 19 ședințe adică 8400 Ron, dar acum pentru tine procesul de vindecare poate fi unul mult mai accesibil.

Am mare încredere în metoda pe care vreau să ți-o ofer, așa că dacă aplici tot ce te-am învățat, dar nu ai rezultate, sunt dispusă să îți dau banii înapoi, dacă soliciți asta dupa primele 2 săptâmâni de curs și îmi arăți concret că ai lucrat toate exercițiile și te-ai implicat.

În plus, ți-am pregătit
câteva BONUSURI

Un Workshop transformațional de vindecare profundă
Format: Webinar LIVE
Durata: 4 ore
Preț: 300 Ron
Valoare: neprețuit
10 Exerciții bonus de vindecare și reglare emoțională

Valoare: 400 Ron
Fișa ta de vindecare prin metoda Re-Generation

Valoare: 150 Ron
10 Exerciții pentru sentimentul de securitate și conexiune

Valoare: 400 Ron
Fișa de lucru “Repararea Atașamentului Intern”

Valoare: 150 Ron
Bibliografii și resurse utile pe subiectele abordate

Valoare: 100 Ron
Bonus cu valoare neprețuită: Întâlniri și discuții sâptămânale de o oră, mediate live pe Zoom, în grupul de suport

Valoarea totală a întregului curs și a bonusurilor pe care ți le-am pregătit depășește 9900 Ron, adică 2012 euro, dar tu ai ocazia să primești totul la
DOAR 315 euro dacă te înscrii până în data de 23 Aprilie.

Prețul ulterior al cursului va fi 500 de euro, dar fiind prima ediție, tu îl poți avea cu doar 315 euro.

Înscrie-te acum în Program!

Meriți o viață fără piedici sau traume, de care să te bucuri din plin! Dacă faci parte dintre primii 20 de înscriși primești gratuit un test de evaluare psihologică complexă atât la începutul cursului, cât și la finalul celor 8 săptămâni pentru a vedea exact progresul tău.

Ai atât de multe de pierdut dacă nu te vindeci de traumele din trecut

tel
Schimbă toate aceste lucruri în cadrul Programului de vindecare emoțională profundă “Re-Generation”

Înscrie-te acum și regăsește-te pe tine printr-o metodă eficientă, validată științific!

FAQ

Este foarte simplu, această experiență terapeutică este pentru absolut oricine! Fie că vrei să te vindeci în profunzime și să trăiești o viață împlinită și fericită sau ești coach sau psihoterapeut și vrei să utilizezi aceste tehnici în lucrul cu clienții tăi, acest program este ca o școală de psihoterapie în care practic te învăț să devii propriul tău psihoterapeut oferindu-ți chintesența metodei mele de lucru de vindecare rapidă în profunzime- Re-Generation.

Deși fiecare dintre noi este unic și experiența sa de viață este unică, la nivel psihic cu toții avem aceleași procese interne, cu toții moștenim diverse traume și indiferent de cât de diferite par la suprafață problematicile noastre, în realitate, în profunzime soluția pentru vindecare este aceeași. Așadar, cu siguranță acest curs se adresează și soluționării blocajelor și problematicilor tale!

Ai acces la toate materialele oferite în program și inclusiv la înregistrările sesiunilor live întreaga ta viață, astfel încât le vei putea accesa oricând dorești!
Efectele exercițiilor prin care vom lucra apar atat pe termen scurt, cât și pe termen lung. Astfel, în urma unui exercițiu poți să te simți pe moment mai liber, mai ușor, mai eliberat, fericit, dar lucrul în profunzime necesită un proces mai îndelungat. Din acest motiv ai acces NELIMITAT la curs, pentru a îl putea parcurge în ritmul tău și a ajunge la vindecarea în profunzime. Eu îți garantez că la finalul cursului, dacă vei fi implicat pe parcursul celor 8 săptămâni vei vedea efecte care te vor uimi. Nu trebuie să mă crezi pe mine pe cuvânt, convinge-te singur și o să fii foarte fericit cu decizia luată!
Poți face plata în 2 rate a 170 de euro. Prima rată o achiți acum, a doua e necesar să o achiți până la jumătatea programului.
Prima sesiune LIVE va fi pe 6 Mai de la ora 19, iar pe parcursul celorlalte 6 săptămâni ne vedem LIVE în fiecare Marți seară, de la ora 19.

Sesiunile live vor avea loc pe Zoom, dar vor fi încărcate și pe grupul de Facebook special dedicat acestui program.

Poți crea un cont de facebook anonim special dedicat participării în program sau poți accesa materialele înregistrate și cele pe care le primești pe mail, participarea în cadrul comunității de Facebook nefiind una obligatorie.
Group 14 1 1

Anca Maftei

O experiență terapeutică LIVE realizată de Anca Maftei – psihoterapeut sistemic cu peste 15 ani de experiență și creatoare a metodei terapeutice unice în lume – Re-Generation (Integrative Self Process)
Rectangle 7

Până când te poți înscrie:

Zile
Ore
Min
Sec