Creatoarea metodei sistemice și integrativiste unice în lume

FELICITĂRI, TE-AI ÎNSCRIS ÎN PROGRAMUL MAGIA INTENȚIEI!

Mă bucur tare mult că ai luat această decizie și vreau să te anunț că urmează patru zile extraordinare în care vom ține legătura pe e-mail unde îți voi trimite zilnic exerciții în funcție de provocările tale.

E important să dai atenție ordinii în care am gândit acest proces de lucru. E un tot unitar menit să planteze niște semințe, să crească și să rodească în fiecare zi pentru ca tu să poți aduce Magia intenției în viața ta!

Am gândit tot formatul acestei călătorii astfel încât tu să poți obține cele mai bune rezultate!

Îți voi trimite un e-mail și un video în fiecare zi, în care abordăm fiecare tematică discutată;

Primești exerciții suplimentare care să sedimenteze, să completeze sau să faciliteze ceea ce lucrezi ghidat de vocea mea; 

Poți să îmi pui întrebări și să primești răspunsuri de la mine, cu un reply la e-mail; 

Te invit și în Grupul Gratuit de Facebook! Acolo postez zilnic informații valoroase care te sprijină să înțelegi și să aplici în ritmul tău tot ce ai nevoie pentru a învăța să îți creezi Conștient realitatea și să îți transformi întreaga existență!

Fiindcă ești pregătit să îți creezi viața visurilor tale

Te invit să urmărești video-ul de mai jos

Iubirea începe cu tine & Sugar Free by Anca și Aurelian

Iubește-te pe tine mai întâi pentru a
putea exploda iubirea în cuplu!

O perspectivă sistemică ce vizează corpul, mintea și profunzimile energetice care au condus la creșterea în greutate și lipsa iubirii de sine.

O perspectivă completă asupra adicției de zahăr și a eliberării cu iubire a kilogramelor în plus.

zile
ore
min
sec

Hrănește cu iubire acest Templu Sacru în care s-a întrupat sufletul tău

Oglinda a ajuns să fie „dușmanul” tău?

Mănânci mult dulce și mâncare nesănătoasă în cantități mari atunci când ești stresat, obosit, supărat?

Plângi și o iei de la capăt. Stres, dulce, vinovăție, kilograme în plus.

Nu te iubești, mai ales de când ai această greutate în plus, iar despre partenerul de cuplu ce să mai vorbim?

Orice ți-ar spune despre faptul că nu contează câte kilograme ai, tu tot nu crezi.

Ți-e greu să te apropii în intimitate de el, simți uneori că îți e rușine cu corpul tău, iar asta vă afectează foarte mult relația de cuplu.

Înfometare, diete, exerciții fără rezultate notabile, efect yo-yo…e epuizant!

Ce se întâmplă? De ce nu poți ajunge în armonie cu corpul tău?

Oricâți specialiști ai ascultat până acum, câte porții cântărite sau febră musculară ai experimentat – pare că e cauză pierdută: când te superi mănânci o ciocolată întreagă!

De ce nu funcționează dietele, exercițiile, soluțiile "minune" pentru slăbit și reducere a poftei de dulce pe termen lung?

Pentru că nu pătrund în profunzime, la cauzele excesului de greutate, la pricina criticii, neiubirii de sine și a altor manifestări emoționale care au nevoie de armonie.

Iată, îți propun prin intermediul acestor două programe să afli răspunsul REAL pe care doar tu îl poți afla, din interior.

Cele două programe, Sugar Free și Iubirea începe cu tine, se completează perfect și îți oferă ghidare pentru a identifica rădăcinile care te determină:

…pe scurt să nu te iubești!

Cine ești

tu?

Tu ești Sine divin! În interiorul tău sălășluiește esența divină, plină de compasiune, pace, creativitate, armonie, curaj. Ceea ce ne dezechilibrează, ce ne împovărează provine din aceste părți din interiorul tău care aparțin minții, ego-ului nostru.

Toate aceste părți din interiorul tău, chiar dacă reacționează mâncând compulsiv, critică, se întristează, nu au încredere etc, au în spate o intenție iubitoare.

Vei cunoaște aceste părți alături de mine și te voi ghida să te conectezi profund cu ele de la nivel de Sine pentru a le readuce în armonie, a le elibera de poveri și a-ți întregi ființa cu iubire!

Iubirea e lipiciul!

Haide să vedem care sunt mesajele de iubire ale părților din interiorul tău, care au venit cu păturici de grăsime pentru a te proteja!

Răspundem iubirii cu iubire!

Cine sunt

eu?

În primul rând, sunt un suflet ca și tine care a avut multiple provocări, dificultăți și căutări!

Numele meu este Anca Maftei

Sunt creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – ReGeneration, bazată pe iubirea conștientă, coach transformațional, consilier spiritual, la bază psiholog, cu studii în Internal Family Systems, Voices Dialogue, metoda Sedona, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, masterat în psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, training în medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii.

Am creat proiectul “ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 200000 persoane.

Am parcurs un drum lung în cei 20 de ani din dorința de a-mi transforma mie blocajele, problematicile și dificultățile. Iar azi sunt fericită că am o relație de cuplu extraordinară și pot cu adevărat să îi ajut și pe oamenii cu care lucrez.

Am fost întotdeauna interesată de excelență: am fost olimpică la filosofie, am fost la centrul de excelență în filosofie la București și am obținut bursa de studii în Padova, una din cele mai prestigioase universități din lume, a doua ca vechime în Europa și în top 10 facultăți de psihologie din lume.

Ulterior, mi-am dat seama că toată această dorință a mea de a excela venea din golul intern pe care îl simțeam din lipsa iubirii. Speram că prin toate aceste realizări să conștientizez că merit și eu să primesc iubire și nu doar sa constientizez, dar să o și primesc, să simt iubire.

Toate s-au așezat într-un mod extraordinar în momentul în care am decis să pătrund mai profund în interior și să explorez dimensiunile energetice ale ființei mele. Viața mea s-a transformat în totalitate și viața clienților mei deasemenea! Am găsit cu adevărat ”bagheta magică” a transformării.

Am lucrat până în prezent cu peste 80.000 de oameni în ședințe la cabinet, în cursuri online și în programul intensiv de 6 luni în care sprijin oamenii să își descopere puterea interioară, Sinele divin și să îți transforme viața. Prin programul intensiv bazat pe metoda ReGeneration au trecut peste 1800 de persoane, iar rezultatele lor mă uimesc zi după zi.

Vreau să te ajut și pe tine dacă îți dorești, să cobori în interiorul tău și să îți găsești propriile răspunsuri la problematicile cu care te confrunți nu doar în cuplu, ci în toate aspectele vieții!

Soțul meu Aurelian Vasile

– pe care îl vei cunoaște în cadrul programului Sugar Free, este expert în naturopatie, este cunoscut și apreciat de zeci de mii de oameni pe care i-a sprijinit și îi sprijină cu o abordare holistică născută din propriile lui căutări și studii, pentru a-și recăpăta energia și echilibrul fizic.

Împreună, vrem să îți oferim și ție din toată cunoașterea și expertiza noastră: două programe valoroase care te ajută să te cunoști, să te iubești mai mult pentru a avea parte de relații pline de iubire și armonie!

Să te iubești pe tine, să ai un nivel de energie ridicat, îți aduce o transformare profundă în toate aspectele vieții: la locul de muncă sau în activitatea/afacerea ta, în cuplu, în toate relațiile tale!

Iată câteva experiențe a celor care au abordat și implementat metoda ReGeneration în viața lor

Ce vei primi practic în programele
SUGAR FREE și IUBIREA ÎNCEPE CU TINE:

Vrei să te privești cu drag în oglindă și să simți starea de fericire și iubire care îți inundă corpul, viața, relația de cuplu precum și celelalte aspecte și relații din viața ta?

Copyright © Anca Maftei 2024
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI