creatoare a metodei sistemice holistice integrative
unice în lume de coaching transformational

Felicitări, te-ai înscris cu succes la webinar!

Accesează linkul de LIVE din email, cu câteva minute înainte de ora 19.

Prinde prețul special la programele
Sugar Free și Iubirea începe cu tine

Expiră în

zile
ore
min
sec

Te invit să urmărești video-ul de mai jos

Hrănește cu iubire

acest Templu Sacru în care s-a întrupat sufletul tău

De ce nu funcționează dietele, exercițiile, soluțiile
“minune” pentru slăbit și reducere a poftei de dulce
pe termen lung?

Pentru că nu pătrund în profunzime, la cauzele excesului de greutate, la pricina criticii, neiubirii de sine și a altor manifestări emoționale care au nevoie de armonie.

Iată, îți propun prin intermediul acestor două programe să afli răspunsul REAL pe care doar tu îl poți afla, din interior.

Cele două programe, Sugar Free și Iubirea începe cu tine, se completează perfect și îți oferă ghidare pentru a identifica rădăcinile care te determină:

Da, iubirea începe cu tine! Și pentru că e mai dificil să te iubești atunci când ai multe kilograme în plus, e important să abordezi o perspectivă validată științific ce va readuce vitalitate corpului tău și va merge țintit pe:

Toate aceste informații valoroase pe care ți le oferă soțul meu, Aurelian Vasile, împreună cu exercițiile ghidate de mine, te vor ajuta să revii în armonie cu tine, să devii plin de energie, să te accepți și să te iubești! 

Iubirea chiar începe cu tine! 

E extrem de dificil, dacă nu imposibil să te bucuri cu adevărat de fericire în cuplu dacă tu te respingi, te judeci și nu te tratezi pe tine mai întâi cu blândețe și iubire.

Cine
ești tu?

Tu ești Sine divin! În interiorul tău sălășluiește esența divină, plină de compasiune, pace, creativitate, armonie, curaj.

Ceea ce ne dezechilibrează, ce ne împovărează provine din aceste părți din interiorul tău care aparțin minții, ego-ului nostru.

Toate aceste părți din interiorul tău, chiar dacă reacționează mâncând compulsiv, critică, se întristează, nu au încredere etc, au în spate o intenție iubitoare.

Vei cunoaște aceste părți alături de mine și te voi ghida să te conectezi profund cu ele de la nivel de Sine pentru a le readuce în armonie, a le elibera de poveri și a-ți întregi ființa cu iubire!

Iubirea e lipiciul!

Haide să vedem care sunt mesajele de iubire ale părților din interiorul tău, care au venit cu păturici de grăsime pentru a te proteja!

Răspundem iubirii cu iubire!

Cine
sunt eu?

În primul rând, sunt un suflet ca și tine care a avut multiple provocări, dificultăți și căutări!

Numele meu este Anca Maftei

Sunt creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – RE-Generation, bazată pe iubirea conștientă, coach transformational, consilier spiritual, la bază psiholog, cu studii în Internal Family Systems, Voices Dialogue, metoda Sedona, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, masterat în psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, training în medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii.

Am creat proiectul “ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 200000 persoane.

Am parcurs un drum lung în cei 20 de ani din dorința de a-mi transforma mie toate blocajele, problematicile și dificultățile. Iar azi sunt fericită că am o viață extraordinară, o profesie extraordinară și pot cu adevărat să îi ajut și pe oamenii cu care lucrez.

Am fost întotdeauna interesată de excelență: am fost olimpică la filosofie, am fost la centrul de excelență în filosofie la București și am obținut bursa de studii în Padova, una din cele mai prestigioase universități din lume, a doua ca vechime în Europa și în top 10 facultăți de psihologie din lume.

Ulterior, mi-am dat seama că toată această dorință a mea de a excela venea din golul intern pe care îl simțeam din lipsa iubirii. Speram că prin toate aceste realizări, să conștientizez că merit și eu să primesc iubire și nu doar sa constientizez, dar să o și primesc, să simt iubire.

Am trecut prin momente în care, în ciuda formărilor și studiului, nu puteam să spun că mă bucur de succes profesional. Din exterior părea că am succes, dar eu încă mai căutam, fiindcă simțeam că mai este ceva, că nu e completă viața și cariera mea.

Toate s-au așezat într-un mod extraordinar în momentul în care am decis să pătrund mai profund în interior și să explorez dimensiunile energetice ale ființei mele.

Viața mea s-a transformat în totalitate și viața clienților mei de asemenea!
Am găsit cu adevărat ”bagheta magică” a transformării.

Am lucrat până în prezent cu peste 80.000 de oameni în ședințe la cabinet, în cursuri online și în programul transformațional de 6 luni în care sprijin oamenii să își descopere puterea interioară, Sinele divin și să îți transforme viața.


Prin programul intensiv bazat pe metoda ReGeneration au trecut peste 1800 de persoane, iar rezultatele lor mă uimesc zi după zi.

Vreau să te ajut și pe tine dacă îți dorești, să cobori în interiorul tău și să îți găsești propriile răspunsuri la problematicile cu care te confrunți nu doar în cuplu, ci în toate aspectele vieții!

Soțul meu, Aurelian Vasile – pe care îl vei cunoaște în cadrul programului Sugar Free, este expert în naturopatie, este cunoscut și apreciat de zeci de mii de oameni pe care i-a sprijinit și îi sprijină cu o abordare holistică născută din propriile lui căutări și studii, pentru a-și recăpăta energia și echilibrul fizic.

Iată câteva experiențe a celor
care au abordat și implementat
metoda ReGeneration în viața lor

Ce vei primi practic în programele Sugar Free și
Iubirea începe cu tine:

Vrei să te privești cu drag în oglindă și să simți starea de fericire și iubire care îți inundă corpul, viața, relația de cuplu precum și celelalte aspecte și relații din viața ta?

Descoperă comoara din interiorul tău și adu-o la lumină!

Copyright © Anca Maftei 2024
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI