PRIN TEHNICI DE MANIFESTARE PRIN CONSTELAȚII REGENERATION

TRANSFORMĂ-ȚI DESTINUL ȘI ATINGE CEL MAI ÎNALT PUNCT AL VIEȚII TALE

Te-ai întrebat vreodată de ce, deși creezi o anumită cale în viața ta, nu funcționează lucrurile? Poate chiar ți-ai pierdut încrederea și ești tentat să spui: “Universul nu ține cu mine”. Eu aș spune că însuși Universul a făcut ca noi să ne întâlnim azi, pentru că tot ce ai nevoie este o hartă care să te ghideze către îndeplinirea tuturor intențiilor tale. Îți dorești cu adevărat o schimbare la nivel profund?

Vino cu mine într-o călătorie de autocunoaștere, prin care vei înțelege cum anume îți poți face auzită intenția în Univers, lucrând cu toate părțile ființei tale. Vezi tu, oamenii cred că e suficient să aibă o dorință și vor ajunge imediat la un rezultat. Realitatea este că nu poți manifesta abundența dacă anumite versiuni ale ființei tale nu sunt aliniate spre ceea ce-ți dorești și se opun. Eu le numesc petale, iar pentru materializarea intențiilor trebuie să înveți să le deschizi, adică să scoți la lumină Sinele. Eu te pot ajuta să ajungi la răspunsurile dorite și la realizarea tuturor dorințelor tale. Te ghidez să lucrezi sistemic cu ființa ta, nu superficial așa cum este adesea promovat, astfel încât să atingi echilibrul.

 

Imaginează-ți că îți dorești din toată inima să culegi floarea unui copac, însă deși dorința este mare, nu reușești și începi să crezi că nu ești suficient de bun sau că nu poți. Să-ți spun un secret! Chiar poți! Ai nevoie de o scară pe care trebuie să urci mai multe trepte ale autocunoașterii.

E timpul să faci pace cu toate elementele din viața ta ca, într-adevăr, să atingi ceea ce ai manifestat de atât de mult timp. Pentru că, atunci când nu te adresezi unui nivel profund, adică poverilor din interior, cele inconștiente, transgeneraționale, acestea rămân neadresate și dor în continuare, fără să realizezi de unde și de ce.

Participă, alături de mine, la un webinar transformațional și revoluționar care îți va oferi răspunsurile la cele mai importante întrebări, dar și soluții practice. Ce ar fi teoria fără practica, nu?

Descoperă secretele transformării și află cum să creezi ‘magie’ în viața ta, atingându-ți toate obiectivele și dorințele.

ATUNCI ACEST WEBINAR
ESTE PENTRU TINE.

PENTRU CINE ESTE WEBINARUL?

BENEFICIILE METODEI TRANSFORMAȚIONALE REGENERATION:

De ce să aștepți să vezi ce-ți rezervă viața, când poți fi chiar tu stăpânul ei? Indiferent de intențiile pe care vrei să le exprimi în Univers. Vino să afli care sunt beneficiile acestui webinar și cum anume îți poate schimba viața prin metoda mea unică, ReGeneration:

CE EXPERIMENTEZI, ALĂTURI DE MINE ÎN ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE LIVE:

DE CE METODA
REGENERATION?

Pentru că este singura metodă terapeutică inovativă, testată de mii de persoane și apreciată la nivel internațional, prin care poți să-ți materializezi intențiile.

Este singura care te ajută să lucrezi sistemic împreună cu toate versiunile ființei tale. Pentru a face ca un mecanism să funcționeze echilibrat, ai nevoie să te asiguri că toate părțile din interiorul tău sunt la unison, fie traumele moștenite, fie relația cu familia, orice parte a interiorului tău trebuie scoasă la lumină și acceptată. ReGeneration este o hartă pentru tine, creatorule, cel care devii stăpânul propriei tale vieți.

Te invit să fii alături de mine într-un exercițiu terapeutic transformațional al Sinelui. Sunt Anca Maftei, ghidul tău către destinul pe care ai tot încercat să-l convingi să-ți asculte intențiile. Sunt consilier spiritual și am o experiență de peste 20 de ani în lucrul cu oamenii, cu studii în Family Systems, Voices Dialogue, metoda Sedona, hipnoză, constelații sistemice, psihologie si psihoterapie, tehnici ancestrale de vindecare, training în medicină energetică.

Dar și mai important, sunt persoana care îți înțelege durerile, sunt prietena care te va ajuta să scoți la suprafață Sinele, prin metoda unică creată, ReGeneration. Te ajut să vezi că ești creatorul propriului destin și cum să-ți trasezi direcția printr-o metodă transformațională.

Îți spun din propria experiență, din perspectiva unui om ce a căutat răspunsuri toată viața, că pentru a ajunge să-ți îndeplinești cu adevărat intențiile, trebuie să lucrezi cu fiecare parte a personalității tale sau cum o numesc eu, petală. În momentul în care vei ajunge la lumină, această floare se va deschide spre lucruri cu adevărat minunate. Iar eu îmi doresc să te ajut cu acest webinar gratuit, să cobori în interiorul tău și să-ți găsești propriile răspunsuri.

 

Te aștept la webinarul meu, Cum Să Devii Maestrul Vieții Tale: Tehnici de Manifestare prin Constelații, să descoperi cum să atingi cele mai mari țeluri ale tale.