creatoare a metodei sistemice holistice integrative
unice în lume de coaching transformational

Creează magie în cuplu

Află cauzele energetice ale neîmplinirii în cuplu și transformă-le cu iubire

Webinarul Live Gratuit are loc:

zile
ore
min
sec

Crezi că o viață fericită în doi nu este durabilă, sau ca o găsești doar în cărți și filme?

Ceea ce vedem acolo e acea etapă a iubirii romantice, cu fluturași în stomac care nu durează până la “adânci bătrâneți”.

Ajungem să percepem relațiile romantice în acest fel din pricina a ceea ce vedem și citim, însă apoi observăm ca prințul/prințesa nu apar, acea perfecțiunea întruchipată care îți oferă tot ceea ce ai nevoie. 

Partenerul sau potențialul partener este un om obișnuit care are manifestări diverse: furie, tristețe, nepăsare și pe care începi ușor să le vezi, sau le-ai văzut din prima dar crezi că ”o să-l schimbi” tu odată ce veți forma un cuplu.

Fiecare are dreptul de a face anumite transformări în interior și ulterior, odată ce se armonizează dinamica energetică, se poate ulterior produce transformarea în relație.

Sunt câteva tehnici cheie pe care dacă le cunoști și le aplici, cu adevărat obții rezultate și reușești să ai o relație de cuplu în care predomină armonia și iubirea.

Ele se adresează profunzimilor subconștientului și merg până la rădăcina problematicilor: în copilărie sau în transgenerațional, de unde odată descoperite, le poți transcede și aduce în armonie.

Ceea ce exprimă partenerul tău de cuplu este doar o reflexie a ce se întâmplă în inconstientul tău! Desigur, ceea ce exprimi tu, se regăsește adânc în subconștientul lui. Așadar e destul de ușor de înțeles cum funcționează: când unul dintre cei doi transcede anume suferința, durere, un blocaj – ceva se va transforma imediat și la nivelul relației de cuplu.

Odată ce anumite părți interioare din ființa unuia sunt îmbrăcate în iubire – întregul sistem beneficiază de această energie înaltă. 

Desigur, ideal ar fi să lucreze amândoi cu aspectele interioare, însă ce e important în acest moment este să iti asumi tu responsabilitatea pentru propriul univers intern, pentru a nu rămâne sau intra pe viitor într-o relație care să nu te împlinească.

Vino alături de mine
într-un webinar experiențial

În care vom lucra practic pe aceste aspecte și îți voi transmite informații valoroase, astfel încât să creezi ”magie” în relația de cuplu.

zile
ore
min
sec

Iată ce vei experimenta alături de mine în această întâlnire online

Sunt atât de multe aspecte energetice pe care nici nu le bănuiești și nici nu prea ai cum să le afli din sfera conștientă, e păcat să te chinui, din moment ce există întotdeauna soluții.

Nu spun că rezolvi ușor și rapid totul în întâlnirea noastră, dar te asiguri că ești pe drumul cel bun, faci pași importanți, înțelegi, începi să aplici și primești ce ai nevoie pentru a-ți transforma în profunzime relația de cuplu.

Bineînțeles că este pentru tine acest mastermind atât dacă ești single, cat sau mai ales dacă ești într-o relație! Vei ști ce ai de făcut astfel încât relația ta actuală sau viitoare să aibă o traiectorie fericită.

Înscrie-te acum

la webinarul gratuit

zile
ore
min
sec

Pentru cine este webinarul

Acest webinar te ajută dacă:

În funcție de intenția ta, dacă rămâi prezent și conectat în timpul exercițiilor, poți avea conștientizări foarte puternice care te duc direct la rădăcina dificultăților pentru care ești singur/ă sau ai neînțelegeri de orice natură cu partenerul sau partenera de cuplu.

Aceste conștientizări pot duce deseori la situații fantastice: de exemplu te sună sau vine înspre tine cu ceea ce ai sperat de mult timp! 

Bineînțeles, în funcție de intenție și complexitatea problematicii, obții rezultate într-un timp mai scurt sau mai lung, depinde de tine cat anume implementezi și acționezi. Metoda ReGeneration este o metodă care acționează blând, profund și rapid!

Înscrie-te acum

la webinarul gratuit

zile
ore
min
sec

Numele meu este

Sunt creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – ReGeneration, bazată pe iubirea conștientă, coach transformational, consilier spiritual, la bază psiholog, cu studii în Internal Family Systems, Voices Dialogue, metoda Sedona, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, masterat în psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, training în medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii.

Am creat proiectul “Academia ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 200000 persoane.

Toate s-au așezat într-un mod extraordinar în momentul în care am decis să pătrund mai profund în interior și să explorez dimensiunile energetice ale ființei mele.

Viața mea s-a transformat în totalitate și viața clienților mei de asemenea! Am găsit cu adevărat ”bagheta magică” a transformării.

Am lucrat până în prezent cu peste 80.000 de oameni în ședințe la cabinet, în cursuri online și în programul intensiv de 6 luni în care sprijin oamenii să își descopere puterea interioară, Sinele divin și să îți transforme viața.

Prin programul intensiv bazat pe metoda ReGeneration au trecut peste 1800 de persoane, iar rezultatele lor mă uimesc zi după zi.

Vreau să te ajut și pe tine în acest webinar gratuit să cobori în interiorul tău și să îți
găsești propriile răspunsuri la problematicile cu care te confrunți pe plan
sentimental și nu numai.

Înscrie-te acum

la webinarul gratuit

zile
ore
min
sec

Copyright © Anca Maftei 2024
Termeni și condiții | GDPR | ANPC | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI