Magia Intenției

TRAINING PENTRU OAMENII CARE SUNT PREGĂTIȚI SĂ-ȘI CREEZE VIAȚA VISURILOR LOR MAI REPEDE DECÂT CREDE MINTEA CĂ ESTE POSIBIL.

Identifică și integrează cu iubire “blocajele” energetice pentru a putea deveni versiunea ta măreață, care poate păși în viața pe care ai fost destinat să o trăiești.

AI FOST ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE DE TRANSFORMARE ȘI MANIFESTARE DE CEVA TIMP, DAR LUCRURILE PUR ȘI SIMPLU NU CURG ÎN VIAȚA TA?

Indiferent cât de mult lucru cu tine, muncă de schimbare a mentalității, coaching, programare subconștientă și călătorii de vindecare faci de-a lungul anilor, te simți în continuare „limitat” de un plafon invizibil…

În fiecare an îți stabilești obiective ambițioase, dar ele niciodată nu prind viață.

„O să ajung în cea mai bună formă a vieții mele!”
„O să-mi găsesc sufletul pereche!”
„O să fac un salt în cariera mea!”
„O să devin cea mai bună versiune a mea.”

Dar, indiferent de câte ori îți iei angajamentul, pare să nu persiste și simți o mare rezistență în a face lucrurile să se întâmple.

ȘTII CĂ EȘTI MENIT PENTRU MĂREȚIE, DAR CU TOATE ACESTEA,
DINTR-UN MOTIV Inconștient, TE MULȚUMEȘTI CU MEDIOCRITATEA.

ÎN ACEST CURS ONLINE O SĂ TE ÎNVĂȚ
INGREDIENTUL SECRET AL Creației Conștiente,
cu ajutorul căreia vei atrage în viața ta oameni
și situații favorabile, te vei expanda financiar,
profesional și bineînțeles, vibrațional.

Alinierea energetică este starea de conștiință în care eliberezi toate modelele și blocajele din câmpul tău care NU sunt tu, nu sunt SINELE, dar care ajung să-ți conducă viața.

Acestea sunt modele energetice pe care le preluăm de la strămoșii noștri (cunoscute ca poveri transgeneraționale), dureri din copilărie, vieți anterioare, etc., iar acestea dictează:

CÂND EȘTI ÎN ALINIERE ENERGETICĂ, ATRAGI NATURAL, TE INSPIRI, AI MOTIVAȚIE ȘI TE EXPANDEZI ÎN POSIBILITĂȚI SUPERIOARE.

Acesta este exact ingredientul secret pe care l-am pus în practică în munca mea Re-Generation. Fără această cheie lipsă, alte unelte doar zgâriau suprafața

Mi-a luat 20 ani de zile să descopăr cum să găsesc metoda prin care se integrează blocajele cu iubire pentru a putea să transcenzi „EGO” și să îți materializezi toate intențiile. Așa am reușit eu insami să-mi schimb realitatea.

O să îți ofer un ghid pas cu pas despre cum să faci acest lucru în mai puțin de 3 ore, în Trainingul acesta.

Voi împărtăși secrete și formulele care m-au ajutat să fac acest Salt Cuantic în toate sferele vieții mele.

Vom învăța cum să identificăm și să dizolvam blocajele energetice astfel încât să poți păși în manifestarea ta superioară pentru care ai fost destinat. Și să DEVII versiunea ta care SIMTE că poate trăi și crea conștient ceea ce își dorește.

DOAR CÂTEVA DINTRE POVEȘTILE FERICITE

CE VEI ÎNVĂȚA PRACTIC ÎN ACEST MINI-CURS:

Anca Maftei – creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – RE-Generation, coach transformational, consilier spiritual, la baza psiholog, cu studii în Internal Family Systems Level 2, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii. Am creat proiectul “Academia ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 100000 persoane.

Și înainte de 2011, mă simțeam pierdută…

Adică, cu adevărat pierdută.

Eram fără liniște sufletească, mereu mă simțeam singură, aveam tot felul de dependențe, nu îmi ajungeau niciodată banii și eram destul de fără speranță în plan sentimental.

Indiferent câte tehnici de vindecare, peste 100 de terapii, am încercat, la câți vindecători sau terapeuți am apelat, viața mea pur și simplu nu se schimba fundamental.

Și mai important, eu nu mă schimbam real.

Încă mă trezeam simțindu-mă deprimată și cu acest sentiment constant că ceva lipsește.

Încă încercam să fac pe plac tuturor, mă lăsam pe ultimul loc, eram nesigură în relațiile romantice și mă simțeam incredibil de inconfortabil în propria piele.

Sănătatea mea se înrăutățea, aveam mai puțină energie pentru orice nou, și eram foarte neclară în legătură cu ce sa fac mai departe. mă afundam în munca din cabinet și în a îi „ajuta” pe alții, în distracții și în stiudiu permanent.

Totul s-a schimbat în 2018, când mi-am luat angajamentul real să „descopăr aceste chestii energetice” și am început să înțeleg cu adevărat cum funcționează energia.

După ani de zile în care mă zgâiam nedumerită și îi urmam orbește pe diferiți „guru”, simțeam că, DE FAPT, am început să văd prin matricea vieții. Prin aceste descoperiri și alte zeci de modalități pe care le-am învățat de-a lungul anilor, am dezvoltat un plan pentru a-mi îmbunătăți PROPRIA viață, și pe măsură ce m-am dedicat lui, din 2011, lucrurile au început să se schimbe foarte repede pentru mine.

Dar nu doar eu am experimentat aceste schimbări.

Clienții mei au avut transformări dramatice într-un interval similar.

Joburi noi, oportunități neașteptate, relații noi, mai mulți clienți, încredere și scop regăsit.

Tot ce am făcut a fost să le arăt planul despre cum să devină ei înșiși varianta lor energetică superioară, adevăratul potențial manifestat și să devină Maeștri vieții lor.

Știu că și tu poți face asta!

Te îmbrățișez și abia aștept să creăm împreună Magie în viața ta!

VINO SĂ ÎȚI CREEZI VIAȚA VISURILOR TALE ȘI SĂ DEVII CEA MAI PUTERNICĂ, ÎNȚELEAPTĂ ȘI PROSPERĂ VERSIUNE A TA!