Anca-Maftei-alb

O experiență LIVE realizată de Anca Maftei - psihoterapeut sistemic cu peste 15 ani de experiență și creatoare a metodei terapeutice unice în lume Re-Generation

Magia Intenției
7 pași pentru a manifesta
Rapid cele mai arzătoare
dorințe ale tale

Află care sunt elementele care îți cauzează blocajele în manifestare și cum să le depășești ca să-ți creezi conștient viața dorită

Webinarul Live Gratuit are loc:

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Te aștept la o întâlnire Live în care te voi îndruma spre înțelegerea profundă a legilor
manifestării conștiente și în care îți ofer materiale care te vor ajuta să identifici
aspectele care te mențin pe loc și să depășești blocajele din prezent.

Un Webinar Online de 2 ore la care poți participa GRATUIT

Ce ai fi vrut să realizezi anul acesta și nu ai reușit?

Ai obiective mari de realizat?
Îți promiți că într-o zi că vei începe? Că într-o zi o vei face să se întâmple?
Într-o zi, timpul va fi potrivit?

Există un vechi proverb chinezesc care spune: „Cel mai bun moment pentru a planta un copac a fost acum douăzeci de ani. Al doilea cel mai bun moment este acum.” Voi duce acel proverb un pas mai departe și voi spune „Nu contează ce ai făcut (sau nu ai făcut) în trecut. Cheia pentru a-ți manifesta propriile intenții este ACUM”.

În acest webinar, vei învăța cea mai rapida maniera pentru a-ti atinge obiective importante. Dacă ai încercat înainte și ai eșuat, sunt șanse să îți lipsească un ingredient crucial pentru succes.

Acest webinar îți va oferi o structură, o cale, o modalitate rapidă pentru a învăța să lucrezi cu tine pentru a manifesta tot ce îți dorești.

Înscrie-te Gratuit la Webinar
și Învață cum să manifești rapid
cele mai arzătoare dorințe

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Câte dintre următoarele afirmații sunt adevărate pentru tine?

În acest webinar, vei descoperi cum să îți realizezi orice intentie îți propui, mare sau mica. Însă, îți trebuie o serie de pași vitali pe care trebuie să îi urmezi. Vei învăța care sunt acești pași și cum să îi aplici la orice – fie la o ambiție personală, o familie, o afacere și multe altele. Vei învăța că visele tale pot deveni realitate.

Acest webinar online te va ajuta să:

Cine sunt și de ce poți
să ai încredere în mine

Sunt Anca Maftei, psihoterapeut de peste 15 ani și creatoarea metodei ReGeneration, o metodă unică în lume, care ajută la vindecarea în profunzime și la transformarea celor care o abordează.

Pasiunea mea pentru natura umană, dorința de a înțelege și a ajuta oameni mi-au scos în repetate rânduri psihologia în cale, chiar și în momentele în care nu eram conștientă că asta e misiunea mea.

Propria mea căutare, vindecare și înțelegere profundă, cei 20 ani de cercetare teoretică și practică, în cabinet, dar și experiențele pe care le-am trăit, mă ajută să rezonez cu pacienții.

Am ajutat până acum peste 10000 de oameni, am terminat peste 12 școli și programe de formare și îmi doresc prin misiunea mea să influențez viața a cel puțin 1 milion de români. Pentru asta, am pregătit programe, am ținut peste 2000 de Workshop-uri și am creat Academia ReGeneration.

Îmi doresc să fii și tu unul dintre oamenii pe care îi ghidez și, mai mult decât atât, să îți descoperi potențialul lăuntric, eliberand blocajele care ți-au dictat de multe ori viața și te-au limitat enorm.

Nu te costă nimic să participi la Webinarul Online “Magia Intenției” – pentru că vreau să vezi cu ochii tăi cât de mult te poate transforma. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi puțin timp pentru tine pe parcursul programului și să te înscrii mai jos.

Anca-Maftei

Înscrie-te Gratuit la Webinar
și Învață cum să manifești rapid
cele mai arzătoare dorințe

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Încă eziți?

S-ar prea putea să ai de-a face cu un blocaj aici care te face să nu ai încredere să încerci sau cu o teamă de ceea ce vei afla despre tine.

Vino să trecem împreună peste ele și să înveți cum să recunoști evenimentele din trecut care îți afectează viața în fiecare zi!

Înscrie-te Gratuit la Webinar
și Învață cum să manifești rapid
cele mai arzătoare dorințe

zile
ore
min
sec

Ai prieteni interesați de acest subiect? Recomandă-le acest Webinar.

Copyright © 2012 – 2022