Urmărește-mă pe:

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SOLD OUT – Workshop Transformațional ReGeneration – ONLINE (2 aprilie)

aprilie 2 Toată ziua

Ți s-a întâmplat să observi tipare care se tot repetă în familia ta, fără să înțelegi de ce?

Sunt anumite lucruri pe care le respingi din toată puterea legat de ai tăi, însă te trezești în situații în care te comporți exact la fel?

Au existat evenimente tragice în generațiile anterioare și te întrebi dacă te influențează în vreun fel în viața ta prezentă?

Ai o problemă presantă în momentul de față și ai avea nevoie de puțină ghidare?

Probabil că știi deja că experiențele din copilărie au un impact incredibil în viața ta prezentă. Nicăieri nu vezi asta mai bine decât la o constelație ReGeneration..

Te simți blocat dintr-un anumit punct de vedere? De parcă doar ție ți se întâmplă lucrurile într-un anume mod?

Toți avem o istorie de familie- noi fiind una dintre verigile ei.

O istorie plină de personaje pe care le cunoaștem bine, dar și de persoane despre care nu știm prea multe și a căror urmă dăinuie totuși în noi, prin intermediul unor secrete, a unor lucruri rămase nespuse.

Tot acest mozaic familial a exercitat o influență asupra noastră, influență pe care uneori o conștientizăm, alteori nu, și care se află adeseori la originea unor permanente repetări de situații, pattern-uri, ce poate sunt deseori observate de noi, dar aproape întotdeauna neînțelese.

Sunt alături de tine să te ghidez pentru a ajunge la acele conștientizări necesare și eliberatoare și, mai ales, pentru a descoperi cu cine te identifici atunci când repeți anumite întâmplări, situații, problematici și ce rol familial ți-ai asumat inconștient, din loialitate și iubire.

Cum? Prin intermediul Workshop urilor de psihoterapie IFS și constelații ReGeneration.

Cum se desfășoară?

Conturăm cu ajutorul celorlați participanți harta inconștientului tău pe care o poți vedea chiar în fața ta, având astfel acces la cele mai profunde dinamici din inconștient.

Deseori, simpla conștientizare ne aduce mai aproape de acceptare, iar apoi de vindecare. În grup (deși se poate lucra și individual) fiecare participant alege dintre cei prezenți, persoanele care să reprezinte membrii propriei familii sau pe Sine la diferite vârste.

Descoperirea cea mai mare este aceea că toți participanții implicați vor manifesta gânduri și emoții similare cu cele ale persoanei reprezentate.

Concluzia este aceea că se formează un câmp energetic ce ghidează mișcările și reacțiile celor implicați, permițându-le să acceseze informația relevantă și utilă.

Vindecarea profundă presupune o călătorie directă, strict la aceste elemente care în timp s-au mărit, au crescut și reprezintă piedicile noastre către evoluție.

Acestea sunt recomandate pentru numeroase problematici precum:

Stres și conflicte interne.

Conflicte în relații.

Durere fizică nerezolvată prin mijloace medicale.

Nereușite în atingerea unor scopuri personale.

Probleme personale sau profesionale care încă nu și-au găsit soluții.

Workshop-ul se va desfășura ONLINE pe platforma ZOOM unde toți participanții vor avea camerele și microfoanele pornite.

Te întrebi dacă este eficient un astfel de Workshop ONLINE?

Îți înțeleg teama. Atunci când a început pandemia și mi-am mutat activitatea în online, am fost sceptică în privința reușitei unui astfel de workshop ONLINE, dar am fost uimită să văd ca și în formatul acesta este CEL PUȚIN la fel de eficient.

În modul acesta m-am convins încă o data că sufletul și energia noastră, a Sinelui transcede cu siguranță timpul și spațiul și că necesitatea prezenței fizice e doar o limitare a minții, a Ego-ului, o rezistență în fața vindecării. Crezi sau nu, adevărul este că vindecarea chiar poate fi la DOAR UN CLICK DISTANȚĂ.

Acest proces te va sprijini în:

Conflicte de vindecare în relațiile tale (cu partenerul, familia sau prietenii).

Obținerea succesului pe care îl dorești în cariera ta.

Eliberarea sentimentului de a fi blocat sau căutarea sensului în viață.

Rezolvarea oricăror traume persistente, care te împiedică să îți trăiești viața așa cum vrei.

Experimentarea adevăratei intimități în relațiile tale.

Dobândirea de perspectivă asupra diferitelor opțiuni de carieră, lupte pentru bani și tranziții de viață.

Ce beneficii ai?

  1. Capeți putere și redevii cine ești cu adevărat.
  2. Eliberezi anxietatea, durerea și stresul.
  3. Începi să trăiești o viață plină de bucurie și de posibilități.
  4. Alegi să trăiești o viață dirijată de SINELE TĂU!
  5. Alegi să trăiești o viață dirijată de ÎNDRUMAREA ta SUPERIOARĂ!
  6. Te eliberezi de blocajele inconștiente care te împiedică să îți manifești intențiile
  7. Încetezi să te mai consideri o victimă a destinului propriu sau familial și îți accesezi resursele interioare care îți devin SUPER PUTERI pentru ca tu să devii EROUL vieții tale.

Intr-unul din workshop urile mele am lucrat alături de o clientă care urmase tratament psihiatric și făcuse ani de psihoterapie pentru a reuși să “scape” de anxietate.

Această abordare nu avea nicio șansă de succes.

În primul rând pentru că abordarea era doar de suprafață și în al doilea rând pentru că atunci când vei încerca să scapi de un simptom, tot ce vei face la nivel profund este să îl intensifici.

Soluția nu este aceasta!

Anxietățile clientei mele, în vârstă de 25 de ani, au venit în primul rând din preluarea anxietăților mamei și bunicii ei.

Când și-a dat seama de acest lucru și și-a reluat poziția de copil în sistem, care nu putea duce acele poveri, anxietatea sa s-a vindecat.

Anxietatea ei era de fapt o parte din inconștient care credea că prin acest mod este mai conectată cu mama și bunica ei.

Anxietatea ei era doar o formă de iubire inconștientă.

În acest caz, ani de psihoterapie, meditație și relaxare pot să nu fie eficienți atunci când cauza nu se află în primul rând în istoria personală, ci poate în perioadele prenatale și perinatale sau este vorba de traume transmise transgenerațional.

Dacă simți că a venit momentul să te cunoști mai bine, să te vindeci în profunzime și să te adresezi cauzelor profunde ale simptomelor cu care te confrunți, te aștept cu mult drag alături de mine la Workshop ul transformational ReGeneration.

Cât durează?

Programul Workshop ului este Sâmbăta între orele 10 și 18.

Înscrie-te acum

Sambata in data de 2 aprilie: intre orele 10 si 18.

Înscrie-te acum