Urmărește-mă pe:

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

SOLD OUT – Workshop de constelații – 25 februarie – online

februarie 25 @ 10:00 18:00

Ți s-a întâmplat să observi tipare care se tot repetă în familia ta, fără să înțelegi de ce?

Sunt anumite lucruri legate de ai tăi pe care le respingi din toată puterea, însă te trezești în situații în care te comporți exact la fel?

Au existat evenimente tragice în generațiile anterioare și te întrebi dacă te influențează în vreun fel în viața ta prezentă?

Ai o problemă presantă în momentul de față și ai avea nevoie de puțină ghidare?

Probabil că știi deja că experiențele din copilărie au un impact incredibil în viața ta prezentă. Nicăieri nu vezi asta mai bine decât la o constelație ReGeneration.

Te simți blocat dintr-un anumit punct de vedere? De parcă doar ție ți se întâmplă lucrurile într-un anume mod?

Toți avem o istorie de familie – noi fiind una dintre verigile ei.

O istorie plină de personaje pe care le cunoaștem bine, dar și de persoane despre care nu știm prea multe și a căror urmă dăinuie totuși în noi, prin intermediul unor secrete, a unor lucruri rămase nespuse.

Tot acest mozaic familial a exercitat o influență asupra noastră, influență pe care uneori o conștientizăm, alteori nu, și care se află adeseori la originea unor permanente repetări de situații, pattern-uri, ce poate sunt deseori observate de noi, dar aproape întotdeauna neînțelese.

Sunt alături de tine să te ghidez pentru a ajunge la acele conștientizări necesare și eliberatoare și, mai ales, pentru a descoperi cu cine te identifici atunci când repeți anumite întâmplări, situații, problematici și ce rol familial ți-ai asumat inconștient, din loialitate și iubire.

Cum? Prin intermediul Workshop-urilor de psihoterapie IFS și constelații ReGeneration.

Cum se desfășoară?

În constelații, conturăm, cu ajutorul celorlați participanți, harta inconștientului nostru, având astfel acces la cele mai profunde dinamici, pe care altfel ar fi fost aproape imposibil să le identificăm.

Deseori, simpla conștientizare ne aduce mai aproape de acceptare, iar apoi de vindecare. În grup (deși se poate lucra și individual), cel care își lucrează constelația alege, dintre cei prezenți, persoanele care să reprezinte membrii propriei familii sau pe Sine la diferite vârste.

Descoperirea cea mai mare este aceea că toți participanții implicați vor manifesta gânduri și emoții similare cu cele ale persoanei reprezentate.

Concluzia este aceea că se formează un câmp energetic ce ghidează mișcările și reacțiile celor implicați, permițându-le să acceseze informația relevantă și utilă.

Vindecarea profundă presupune o călătorie directă, strict la aceste elemente care în timp s-au mărit, au crescut și reprezintă piedicile noastre către evoluție.

Bert Hellinger, “părintele” și creatorul acestei metode terapeutice, obișnuia să susțină evenimente de constelații familiale la care participau mii de persoane. Cu cât sunt mai mulți participanți, cu atât energia grupului este mai puternică, iar efectele mai rapide și mai de impact.

Constelațiile sunt recomandate pentru numeroase problematici, precum:

Stres și conflicte interne.

Conflicte în relații.

Durere fizică nerezolvată prin mijloace medicale.

Nereușite în atingerea unor scopuri personale.

Probleme personale sau profesionale care încă nu și-au găsit soluții.

Acest proces te va sprijini în:

 1. Conflicte de vindecare în relațiile tale (cu partenerul, familia sau prietenii).
 2. Obținerea succesului pe care îl dorești în cariera ta.
 3. Eliberarea sentimentului de a fi blocat sau căutarea sensului în viață.
 4. Rezolvarea oricăror traume persistente, care te împiedică să îți trăiești viața așa cum vrei.
 5. Experimentarea adevăratei intimități în relațiile tale.
 6. Dobândirea de perspectivă asupra diferitelor opțiuni de carieră, lupte pentru bani și tranziții de viață.

Ce beneficii ai?

 1. Capeți putere și redevii cine ești cu adevărat.
 2. Eliberezi anxietatea, durerea și stresul.
 3. Începi să trăiești o viață plină de bucurie și de posibilități.
 4. Alegi să trăiești o viață dirijată de SINELE TĂU!
 5. Alegi să trăiești o viață dirijată de ÎNDRUMAREA ta SUPERIOARĂ!
 6. Te eliberezi de blocajele inconștiente care te împiedică să îți manifești intențiile.
 7. Încetezi să te mai consideri o victimă a destinului propriu sau familial și îți accesezi resursele interioare, care îți devin SUPER PUTERI pentru ca tu să devii EROUL vieții tale.

Intr-unul din workshop-urile mele am lucrat alături de o clientă care urmase tratament psihiatric și făcuse ani de psihoterapie pentru a reuși să “scape” de anxietate.

Această abordare nu avea nicio șansă de succes.

În primul rând, pentru că abordarea era doar de suprafață și, în al doilea rând, pentru că atunci când vei încerca să scapi de un simptom, tot ce vei face la nivel profund va fi să îl intensifici.

Soluția nu este aceasta!

Anxietățile clientei mele, în vârstă de 25 de ani, au venit în primul rând din preluarea anxietăților mamei și bunicii ei.

Când și-a dat seama de acest lucru și și-a reluat poziția de copil în sistem, care nu putea duce acele poveri, anxietatea sa s-a vindecat.

Anxietatea ei era de fapt o parte din inconștient care credea că, prin acest mod, este mai conectată cu mama și bunica ei.

Anxietatea ei era doar o formă de iubire inconștientă.

În acest caz, ani de psihoterapie, meditație și relaxare pot să nu fie eficienți atunci când cauza nu se află în primul rând în istoria personală, ci poate în perioadele prenatale și perinatale sau când este vorba de traume transmise transgenerațional.

Dacă simți că a venit momentul să te cunoști mai bine, să te vindeci în profunzime și să te adresezi cauzelor profunde ale simptomelor cu care te confrunți, te aștept cu mult drag alături de mine la Workshop-ul transformațional ReGeneration.

Cât durează?

Sâmbătă între orele 10.00 și 18.00.

Din motive obiective ce țin de timpul limitat și numărul mare de participanți, este imposibil ca toți cei prezenți să își poată lucra propria constelație cu mine. De aceea, se va trage la sorți, astfel încât orice participant să aibă șanse egale de a lucra cu mine. În același timp, vor avea prioritate cei care au venit deja de mai multe ori la evenimentele de constelații și nu au apucat să lucreze personal. 

Chiar dacă nu vei fi, de data aceasta, cel ales pentru a-și lucra propria constelație, te asigur că ceea ce se petrece în cadrul workshop-ului îți va aduce multe conștientizări și schimbări în bine, în următoarea perioadă. De asemenea, constelațiile se practică atât în interior, cât și în grupuri de câte 3 persoane, așadar toată lumea va lucra în timpul workshop-ului și subiecte de interes personal, în grupuri restrânse.

Dedică ACUM o zi vindecării tale!

Folosești scuza timpului?

Gândește-te cât timp economisești dacă descoperi acum blocajele profunde care stau între tine și manifestarea intențiilor tale.

IMPORTANT!

După înscrierea la eveniment, banii NU vor fi returnați dacă participantul nu se conectează online pe link-ul primit, anulează participarea sau consideră că evenimentul a fost diferit de așteptările și proiecțiile sale personale.

Workshop-ul poate fi reprogramat de către organizator din cauza unuia sau mai multor motive, cum ar fi: număr prea mic de participanți, facilitatorul simte că nu are energie să înceapă evenimentul, probleme tehnice în timpul evenimentului, circumstanțe naturale sau antropice care interzic sau nu fac posibilă susținerea evenimentului. 

Dacă evenimentul nu poate fi reprogramat și organizatorul e nevoit să-l anuleze, banii se vor returna participanților în termen de 14 zile.

Pentru buna desfășurare a evenimentului și pentru a face experiența cât mai plăcută pentru toți participanții, vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

 1. Alegeți o cameră liniștită, cu o sursă bună de lumină care vine din față. În cameră nu vor exista distractori sau zgomote. Plasați dispozitivul pe care-l folosiți pe o platformă înaltă în fața dumneavoastră, camera fiind la înălțimea liniei părului. Fața dumneavoastră ar trebui să acopere marea parte a camerei. Trageți orice draperie, închideți orice geam și opriți orice sursă de lumină care vine din spate. Asigurați-vă că fața dumneavoastră este clar vizibilă pe ecran.
 2. Participanții pot alege să treacă orice nume pe Zoom sau să-și schimbe numele pe Zoom în orice moment în timpul evenimentului.
 3. Vă rugăm să nu fumați, să nu beți lichide sau să mâncați în timpul workshopului (doar apa este recomandată).
 4. Participarea nu este permisă dacă ați consumat alcool sau alte substanțe.
 5. Asigurati-va ca aveti la indemana o sticla de apa si servetele.
 6. Participanții sunt responsabili pentru sănătatea proprie și starea lor de bine. Nici facilitatorul, nici organizatorii, nici o altă parte terță implicată în eveniment, inclusiv proprietari, directori, angajați, administratori sau voluntari nu sunt responsabili pentru distresul fizic sau emoțional care e posibil să fie resimțit de către participanți înaintea, în timpul sau după eveniment
 7. Participanții confirmă că nu sunt predispuși sau nu suferă de vreo anumită formă de tulburare mentală și nu au fost diagnosticați cu o tulburare, sindrom sau rănire care ar putea să îl/o împiedice la a lua parte la eveniment.
 8. Participanții pot părăsi evenimentul oricând, fără să li se ceară explicații.
 9. Participanții pot fi excluși din eveniment oricând înainte sau în timpul evenimentului dacă nu respectă conduita evenimentelor de constelații ReGeneration virtuale, în special când comportamentul acestora include intoxicarea cu substanțe sau alcool, recurg la comportamente sau limbaj nepotrivit sau se comportă în alte feluri nepotrivite.
 10. Evenimentele de constelații ReGeneration nu sunt o formă de terapie de vindecare și nu țin locul unui tratament, dar pot îmbunătăți starea de bine emoțională, mentală și fizică și au scopul de a educa și de a sprijini oamenii în a se auto-ajuta.
 11. E posibil ca organizatorii să facă fotografii sau videoclipuri în timpul evenimentului iar organizatorii au drepturi de autor. Așadar participanții sunt de acord cu apariția chipului lor în aceste fotografii sau videoclipuri pe site-ul web al organizatorului, pagina de youtube sau paginile de pe rețelele de socializare ale organizatorului, în scopul promovării evenimentului. Acele imagini nu vor fi divulgate altor părți terțe sau utilizate în moduri ofensatoare sau deranjante pentru participanți. O întreagă constelație va fi publicată exclusiv cu acordul participanților aflați în constelație.
 12. Participanților nu le este permisă înregistrarea evenimentului sau fotografierea în timpul evenimentului, nici înregistrarea unor frânturi din eveniment sau postarea pe rețelele de socializare a ceea ce se întâmplă în cadrul evenimentului.
 13. Pentru a lua parte la un eveniment de constelații ReGeneration participanții trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani împlinită. Participanții care se înscriu la eveniment își asumă că au 18 ani împliniți.

Înscrie-te acum

Sâmbătă între orele 10 și 18

Înscrie-te acum