Urmărește-mă pe:

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

SOLD OUT – Reset your reality: Workshop transformational de constelatii ReGeneration – 27 Aprilie

aprilie 27 @ 10:00 18:00

Bine ai venit în universul captivant al constelațiilor ReGeneration, un loc unde poți să pătrunzi în straturile cele mai adânci ale inconstientului tau. Dacă simți că există mai mult decât se vede la suprafață și ești în căutarea unui suport autentic pentru a naviga prin complexitatea fiintei tale, atunci ai ajuns în locul potrivit. In acest spatiu sacru vei gasi raspunsuri la intrebari pe care inca nu ai indraznit sa le adresezi si vei experimenta eliberarea profunda pe care o cauta inima ta. 

Acest workshop este pentru tine daca: 

 • Te afli in mijlocul unui labirint de emotii si relatii incalcite, cautandu-ti calea catre lumina si libertate
 • Te simți blocat sau viața ta nu este așa cum îți dorești cu adevărat. 
 • Simți că nu te afli unde ai vrea sau nu găsești acea liniște și împlinire interioară pe care o cauți. 
 • Nu reușești să-ți trăiești viața cu bucurie și la potențialul său maxim. 
 • Ai dificultăți în găsirea sau menținerea unei relații de cuplu sănătoase. 
 • Te confrunți cu provocări în evoluția ta profesională, financiară sau personală. 
 • Te confrunti cu provocari in orice alte aspecte ale vieții tale (personale sau profesionale) la care vrei să lucrezi.

Despre autor: 

Anca Maftei –  creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume – ReGeneration, coach transformational, consilier spiritual, la baza psiholog, cu studii în Internal Family Systems Level 2, hipnoză, constelații sistemice, psihoterapie integrativă, psihoterapie cognitivă, tehnici ancestrale de vindecare, medicină energetică, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu oamenii. Am creat proiectul “Academia ReGeneration”- cel mai mare hub de constelații sistemice din lume, cu o comunitate de peste 100.000 persoane.

Metoda ReGeneration: 

Descoperă puterea transformării interioare cu Constelațiile Sistemice ReGeneration – un proces de lucru energetic ce aduce la lumină aspectele luminoase și întunecate ale ființei tale, dezvăluind dinamici ascunse și oferind o alta perspectivă asupra problemelor curente. Eliberează-te de convingerile moștenite și redescoperă-ți locul în familie și în viață, deschizându-ți drumul către fericire și acțiune autentică.

Beneficiile constelatiilor ReGeneration: 

 • Eliberează-te de acele mecanisme subconștiente care te-au ținut prizonier în furie, vinovăție și rușine.
 • Descoperă-ți adevărata forță și învață cum să păstrezi echilibrul interior chiar și în fața furtunii.
 • Acele instanțe interne, ascunse în umbrele subconștientului, acum sunt libere să-și găsească glasul și să-și revendice dreptul de exprimare, înfruntând cele ce au fost ascunse în umbrele trecutului.
 • Recuperează-ți puterea, pierdută sau îngropată adânc în linia timpului transgenerațional.
 • Explorează tainele traumelor ascunse din adâncul ființei tale, de la cele dinaintea nașterii și până la cele ale copilăriei timpurii.
 • Învață arta de a naviga cu eleganță prin conflictele interioare.
 • Descoperă-ți nevoile ascunse și înțelege esența atenției, siguranței și apartenenței, învățând cum să-ți acorzi îngrijirea de care ai nevoie.
 • Fii martorul procesului de transformare, în care vei distruge dinamicile vechi de Victimă-Agresor și vei reconstrui bazele puterii personale.
 • Conștientizează cum a fost influențată voința ta în copilăria timpurie și eliberează-ți adevărata esență.
 • Încrederea în sine va crește, iar limitele tale vor deveni mai clare și mai sănătoase în relația cu lumea.
 • Alege autonomia și fii tu însuți cu o doză sănătoasă de curaj, redescoperind esența ta autentică în întreaga ei splendoare.

Cum se desfasoara evenimentul?

Workshop-ul de constelatii ReGeneration este in totalitate unul experiential. Din acest motiv te rugam sa urmaresti inregistrarea unui material teoretic despre constelatii, un podcast in care Anca explica mai multe despre metoda constelatiilor ReGeneration si o serie de exercitii pe care le poti practica inainte si dupa eveniment. 

In cadrul workshop-ului se vor lucra: 

 • Exercitii ghidate in interior
 • Exercitii de constelatii ReGeneration in grupul mic
 • Exercitii de constelatii ReGeneration in grupul mare

Pentru a-ti putea lucra propria constelatie in grup mare este necesar sa fii absolvent sau participant al programelor Academia ReGeneration sau Master your Energy. Nu iti face griji in cazul in care nu te incadrezi aici, efectele workshop-ului vor fi la fel de puternice si pentru tine intrucat vei avea posibilitatea de a lucra fie in calitate de Reprezentant in cadrul constelatiilor in grup mare, fie in calitate de Participant la grup si energia grupului si astfel sa lucrezi si tu elementele cu care rezonezi din constelatia care se desfasoara in acel moment. Astfel, te vei putea regasi in anumite secvente prin trairi intense, secvente din viata personala identice si constientizari legate de propriul sistem familial. 

Daca esti absolvent sau participant al programului Academia ReGeneration sau Master your Energy, te rog sa ne contactezi pe mail la contact@ancamaftei.ro pentru a-ti putea oferi cadou un cod de reducere de 20%. 

Detalii organizatorice

Evenimentul are loc intre orele 10.00 si 18.00, cu pauze intermediare de aproximativ 15 minute si 1 pauza de masa de aproximativ 45 de minute. In sala vei putea servi apa, cafea sau ceai, te rog sa te organizezi pentru masa de pranz (se poate comanda la locatie, este una din variantele preferate de cei care au participat pana acum.)

In cadrul evenimentelor de constelatii sunt prezenti o medie de 120 de participanti. Grupul iti ofera un mediu de incredere, confidentialitate, compasiune si respect, atat pentru povestea ta cat si pentru cea a stramosilor tai. Sprijinul emoțional oferit îți permite să te desprinzi de drama personală și să te ridici mai puternic și mai înțelept.

Evenimentul se filmeaza si cadre din el pot fi folosite in social media si nu numai, cu scopul de a prezenta impactul pozitiv al acestei metode in vietile oamenilor, astfel ca te rog sa semnezi un formular de consimtamant in acest sens. In cazul in care nu esti de acord cu acest lucru dar totusi iti doresti sa participi la un eveniment, iti recomand sa te inscrii la evenimentele de constelatii ReGeneration online unde ai posibilitatea de a sta cu camera inchisa. 

După înscrierea la eveniment, banii NU vor fi returnați dacă nu te prezinti la workshop, anulezi participarea sau consideri că evenimentul a fost diferit de așteptările și proiecțiile tale personale.

Workshop-ul poate fi reprogramat din cauza unuia sau mai multor motive, cum ar fi: număr prea mic de participanți, facilitatorul simte că nu are energie să înceapă evenimentul, probleme tehnice în timpul evenimentului, circumstanțe naturale sau antropice care interzic sau nu fac posibilă susținerea evenimentului. 

Dacă evenimentul nu poate fi reprogramat și organizatorul e nevoit să-l anuleze, banii se vor returna participanților în termen de 14 zile.

Înscrie-te acum

Achizitioneaza bilet si bifeaza conditiile de participare

Înscrie-te acum