fbpx

Workshop -ONLINE- Vindecarea Relației de Cuplu

Workshop -ONLINE- Vindecarea Relației de Cuplu

Au mai rămas până la începerea evenimentului

20Zile23Ore30Minute44Secunde

În cuplu putem avea șansa de a ne dezvolta personal, de a ne maturiza, de a fi într-un mai bun contact cu nevoile noastre personale dar și cu ale celuilalt.

Totodată, în cuplu putem să ne distanțăm de noi, să ne pierdem în relație și să permitem formarea unui mediu toxic. Din acest motiv, este sănătos să alegem relația amoroasă potrivită, dar și din motivele potrivite.

Cu toții avem, fie că recunoaștem sau nu, un proiect al vieții ideale pe care ne-o dorim pentru noi înșine. Vrem un partener securizant, o familie stabilă, o casă, o carieră… iar lista poate varia în funcție de opțiunile personale.

Să nu uităm însă că aceste „opțiuni” transformate în așteptări ne-au fost construite și induse și de familia noastră și mediul social în care trăim.

Cât timp rămânem prinși în plasa tiparelor familiale, relațiile noastre vor fi cel mai probabil chinuite. Când însă învățăm să deznodăm firele invizibile ale istoriei familiei, putem descoperi ce influență au asupra noastră.

📌 Workshopul se va ține ONLINE pe platforma ZOOM, după ce a fost achitată participarea- se primește un cod al întâlnirii, pe mail sau whatsapp, pentru a ne putea găsi la data și ora stabilită.

🔴 Contribuția dumneavoastră: 150 RON

❤️ Workshopul va include aproximativ 4 constelații in interior ghidate de vocea mea, exerciții de meditație ghidată, discuții la început și la final si partea teoretică pentru familiarizarea participanților cu metoda mea de lucru.

Vă aștept la un workshop care vă poate schimba viața, modul în care vă raportați la relații, ajutându-vă să vă vindecați rănile profunde.

Momentan nu poți cumpăra acest curs. Pentru a te înscrie apăsa pe butonul de mai jos:
Înscrie-te aici

Formular inscriere - Workshop -ONLINE- Vindecarea Relației de Cuplu

Vrei să mă întrebi ceva?