fbpx

Workshop – ONLINE – Vindecarea Relației cu Părinții

Workshop – ONLINE – Vindecarea Relației cu Părinții


Edu Descriere

Fiecare ființă din lume râvnește să fie mereu fericită, liberă de contaminarea tristeții și dorește să scăpe de durerile corpului fizic sau psihic care nu sunt legate de natura lui adevărată.

Sunt foarte multe căi prin care tu poți să începi să-ți cunoști părtile, de cele mai multe ori doar ne gândim la ele și incercăm să le observăm. Relația pe care o ai cu părinții te definește pe tine ca adult.

Toate aceste răni emoționale se ascund în subconștient și ies la suprafață în viața adultă sub anumite forme: boli, anxietăți, frici, furii, violențe fizice și emoționale, stimă de sine scăzută. Vindecarea relației cu părinții permite ca aceste suferințe să fie conștientizate și vindecate, pentru ca acest copil interior să fie fericit.

Deși vremurile ne pun în situația de a ne adapta, pot spune cu mâna pe inimă că a lucra o constelație în interior este la fel de profundă ca experiența pentru fiecare persoană prezentă în online în acest grup și că fiecare va avea o experiență puternică și binefăcătoare.

 

📌 Workshopul se va ține ONLINE pe platforma ZOOM, după ce a fost achitată participarea- se primește un cod al întâlnirii, pe mail sau whatsapp, pentru a ne putea găsi la data și ora stabilită.

🔴 Contribuția dumneavoastră: 150 RON

❤️ Workshopul va include aproximativ 4 constelații in interior ghidate de vocea mea, exerciții de meditație ghidată, discuții la început și la final si partea teoretică pentru familiarizarea participanților cu metoda mea de lucru.

 

Vă aștept la un workshop care vă poate schimba viața, modul în care vă raportați la relații, ajutându-vă să vă vindecați rănile profunde.

Momentan nu poți cumpăra acest curs. Pentru a te înscrie apasă pe butonul de mai jos:
Înscrie-te aici

Formular inscriere - Workshop - ONLINE - Vindecarea Relației cu Părinții

Vrei să mă întrebi ceva?