fbpx

Workshop – ONLINE – Redobândirea Încrederii în Sine și Acceptarea Corpului

Workshop – ONLINE – Redobândirea Încrederii în Sine și Acceptarea Corpului

Au mai rămas până la începerea evenimentului

6Zile22Ore49Minute10Secunde

Corpul este locuința pe care am primit-o în dar pentru ca sufletul nostru să locuiască în ea. De ce ne este atât de greu să îl acceptăm? De ce tânjim să avem corpul sau trăsăturile altcuiva? De ce ne este greu să fim mulțumiți și împăcați cu ce avem noi?

Acceptarea propriului corp îți oferă încredere în tine și siguranță în relații. Încredere în forțele proprii înseamnă să acceptăm eșecurile ca parte din firescul vieții și să învățăm de pe urma lor. Înseamnă să de dezvoltăm reziliența și să acceptăm că în viață nu depinde totul de noi.

 

📌 Workshopul se va ține ONLINE pe platforma ZOOM, după ce a fost achitată participarea- se primește un cod al întâlnirii, pe mail sau whatsapp, pentru a ne putea găsi la data și ora stabilită.

🔴 Contribuția dumneavoastră: 150 RON

❤️ Workshopul va include aproximativ 4 constelații in interior ghidate de vocea mea, exerciții de meditație ghidată, discuții la început și la final si partea teoretică pentru familiarizarea participanților cu metoda mea de lucru.

 

Vă aștept la un workshop care vă poate schimba viața, modul în care vă raportați la relații, ajutându-vă să vă vindecați rănile profunde.

Momentan nu poți cumpăra acest curs. Pentru a te înscrie apasă pe butonul de mai jos:
Înscrie-te aici

Formular inscriere - Workshop - ONLINE - Redobândirea Încrederii în Sine și Acceptarea Corpului

Vrei să mă întrebi ceva?