fbpx

Workshop – ONLINE – Constelaţii Familiale

Workshop – ONLINE – Constelaţii Familiale

Au mai rămas până la începerea evenimentului

15Zile16Ore16Minute50Secunde

Constelațiile eliberează blocaje aflate în inconștientul nostru care ne limitează dezvoltarea sau fericirea. Acestea sunt recomandate pentru numeroase problematici precum:

🔸 modele de stres și conflicte interne;
🔸 durere fizică nerezolvată prin mijloace medicale;
🔸 conflicte în relații;
🔸 nereușite în atingerea unor scopuri personale;
🔸 probleme personale sau profesionale care încă nu și-au găsit soluții.

Cu siguranță oamenii care fac parte din trecutul nostru, la bază ne-au dorit binele, dar ce și-au dorit ei, cu ce s-a stabilit în subconștientul nostru este diferit- doar o percepție subiectivă.

Vindecarea profundă presupune o călătorie directă , strict la aceste elemente care în timp s-au mărit, au crescut și reprezintă piedicile noastre către evoluție.

📌 Workshopul se va ține ONLINE pe platforma ZOOM, după ce a fost achitată participarea- se primește un cod al întâlnirii, pe mail sau whatsapp, pentru a ne putea găsi la data și ora stabilită.

🔴 Contribuția dumneavoastră: 150 RON

❤️ Workshopul va include aproximativ 4 constelații in interior ghidate de vocea mea, exerciții de meditație ghidată, discuții la început și la final si partea teoretică pentru familiarizarea participanților cu metoda mea de lucru.

Vă aștept la un workshop care vă poate schimba viața, modul în care vă raportați la relații, ajutându-vă să vă vindecați rănile profunde.

 

Vă aștept la un workshop care vă poate schimba viața, modul în care vă raportați la relații, ajutându-vă să vă vindecați rănile profunde.

Momentan nu poți cumpăra acest curs. Pentru a te înscrie apasă pe butonul de mai jos:
Înscrie-te aici

Formular inscriere - Workshop -ONLINE- Constelaţii Familiale

Vrei să mă întrebi ceva?