img

Psiholog & Psihoterapeut

img

Mă numesc Anca Maftei, sunt psihoterapeut, hipnoterapeut și facilitator de constelații sistemice și dețin un centru de terapii integrative și complementare în București, numit Evoluez. Sunt pasionată de natura umană, de relațiile transgeneraționale în care ne formăm și dezvoltăm, de descoperirea de sine și vindecarea prin conștientizare și alegere asumată a propriului drum în viață.

Îmi ajut clienții să fie mai ancorați în propria realitate, să se debaraseze de un trecut copleșitor, să extragă propriile lecții de viață, din care să evolueze către o mai bună cunoaștere, înțelegere și acceptare de sine, să vindece propriile răni și traume, să redescopere iubirea de sine și față de ceilalți, să își gestioneze mai bine emoțiile copleșitoare, să își înțeleagă somatizările fizice prin acceptarea conștientă a problemelor și să depășească limitările acestora, să își cultive empatia și compasiunea față de sine și cei din jur.

Am experiență atât în psihoterapia individuală, cât și în facilitarea constelațiilor sistemice și familiale. Constelațiile m-au ajutat să probez, în nenumărate ocazii, puterea vindecătoare a grupului și am încredere în abilitatea acestora de a scoate la suprafață, cu mai multă ușurință, problemele ascunse, de a evidenția contextul lor, de a ne aduce mai aproape de vindecare.

Sunt energizată de lecturile pe care mi le aleg, de natură, de practicarea yoga, de pasiunea mea pentru canto și călătorii. Cred în forța iubirii și în conexiunea dintre toate ființele vii, în bunăvoință și în puterea binelui.

Până în prezent am parcurs mai multe stagii de pregătire în aceste domenii cu cei mai importanți specialiști internaționali, așa că poți fi sigur că metodele pe care le folosesc sunt cele mai bune și cele mai recente:

img
img

*Masterat în Psihoterapie Phihodinamica - Universita degli Studi di Padova, Italia

*Formare în Psihoterapie Integrativa cu Kenneth Evans, fondatorul Psihoterapiei integrative

*Formare in metoda constelatiilor familiale si sistemice cu Jutta Ten Herkel, colaboratoarea lui Bert Hellinger

*Formare in constelatii familiale pentru cuplu, Londra, UK - The CSC.

*Masterat în „Tehnici și metode de psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniana”- Psihoterapeut certificat de Colegiul Psihologilor Romania

* Curs Psihoterapie Gestalt și Integrativă - Normandia, Franța

*Curs de Terapie Gestalt - „Realitatea aici și acum” cu dr. Andre Moreau

*Curs „Manipularea în societatea de azi”- Universitatea din Ilmenau, Germania

* Curs Internal Family Systems, R. Schwartz, Harvard University

*Curs Evolutionary Dynamics, Ken Wilber, fondatorul Institutului de Studii Integrale menit să ofere teoria și practica Teoriei Integrale, formulată tot de el.

 

Te invit să mă urmărești pe pagina de facebook: Anca Maftei

Și să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu articolele mele.

img

Apariții media

loading