Învață sa gasesti rădăcina problemei

Descoperim împreună rădăcina problemelor cu care te confrunți, într-un spațiu sigur,
folosind o metodă validată științific pe care o vei învăța în program

Urmărește Webinariile Live din fiecare zi sau înregistrările lor care vor rămâne disponibile mai jos și vei afla cum să lucrezi cu tine ca să identifici rănile din trecut care încă îți afectează prezentul

Programul GRATUIT pe care îl poți parcurge mai jos este alcătuit din 5 etape pe care le vom parcurge în cele 5 zile pe care îmi doresc din suflet să ți le rezervi pentru tine.

Ceea ce ți-am pregătit este un prim pas spre vindecarea definitivă a rănilor din trecut și spre o viață în care blocajele nu te mai țin din evoluția ta ca părinte, ca fiică sau fiu, ca prieten, ca profesionist în domeniul tău, ca om.

La finalul celor 5 zile, ți-am pregătit o surpriză frumoasă.

Un WORKSHOP GRATUIT unde vom da sens împreună lucrurilor pe care le-ai învățat pe parcursul celor 5 zile și vom pregăti următorul pas spre vindecare.

Vreau să înțelegi că în program nu vei trece printr-o transformare magică, pentru că rănile au nevoie de timp ca să se vindece, dar în schimb vei știi de acum înainte cum să identifici sursa problemei cu care te confrunți acum și să o tai de la rădăcină.

Ceea ce vei învăța în program îți poate transforma viața, de aceea, vreau să te rog să fii cu adevărat prezentă aici, să urmărești toate Webinariile și să aplici toate lucrurile practice pe care le vei învăța.

Doar așa vei reuși să găsești rădăcina problemelor și să vindeci durerea.

Urmărește Webinariile din Programul ROOTS mai jos

- Ziua 1

Fiecare are propriul său destin

Înveți să onorezi destinul fiecărui membru al familiei tale, astfel încât să nu îl repeți și să îți poți trăi propriul destin cu încredere și curaj.

- Ziua 2

Părinții sunt mari, copiii sunt mici

Legea ordinii. Descoperi dacă ocupi în familia ta poziția potrivită și afli dacă inconștient te situezi mai sus decât părinții tăi.

- Ziua 3

Ce știi despre părinții tăi

Explorarea trecutului familial și a evenimentelor din trecut care îți influențează viața.

- Ziua 4

Atitudinea pe care o ai față de viață și cum este influențată de relațiile cu familia ta

Privești în profunzime spre relația cu părinții, descoperi blocajele din viața ta și rădăcina problematicilor din prezent.

- Ziua 5

Toată lumea are dreptul să aparțină

Afli ce se poate întâmpla atunci când unul dintre membri familiei este exclus și de ce este necesar să îi onorăm pe toți cei din familie.

- Ziua 6

Tu ești floarea vieții tale

Descoperi complexitatea ființei tale ce este formată din mai multe părți și explorezi petalele, adică fațete ale personalitatii tale.

- Ziua 7

WORKSHOP BONUS

Facem împreună planul care să te ajute mai departe în călătoria ta spre vindecarea traumelor, eliberarea blocajelor și descoperirea Sinelui.

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să te înscrii mai jos în grupul de facebook și îți voi trimite prin e-mail și un reminder în ziua Workshop-ului ca să nu uiți.

Copyright © 2012 - 2024 Anca Maftei