Călătorie către sine

O experiență terapeutică vindecătoare și completă realizată de Anca Maftei – psihoterapeut sistemic, psiholog clinician cu peste 15 ani de experiență și creatoare a metodei terapeutice unice în lume – RE-Generation

calatorie spre sine img sectiune 2

Devino stăpânul propriei tale voințe

Înțelege de unde vin traumele și vindecă-ți copilul interior

PROGRAM TRANSFORMATIONAL INTENS DE VINDECARE ȘI EVOLUȚIE

Eliberează părțile împovărate ale inconștientului și redescoperă-ți resursele interioare prin metoda terapeutică de vindecare în profunzime “RE-Generation”

left quotes sign 1

Simteam ca nu se mai poate asa. Anxietatea mă sufoca și mă făcea să cred c-o să leșin.

Mă întrebam zilnic cine sunt și în venea să fug. În fiecare zi îmi puneam o mască sub care sa ascund tot ce mă copleșește în interior.
Devenise din ce în ce mai greu și nu puteam să stau singură, pentru că simțeam că nu pot să fac față emoțiilor care vin.

Mă simțeam ca un robot obligat de circumstanțe să funcționeze și să dea bine în societate, dar atunci când ajungeam acasă mă ascundeam în plâns și tot ce îmi doream era să fug. Voiam să fug de tot ce anxietatea crea în interiorul și în jurul meu.

Credeam că sunt bolnavă și îmi făceam tot felul de analize pentru a înțelege de ce mă simt așa. Anxietatea nu pusese stăpânirea doar pe mintea mea, ci și pe modul în care mă simțeam fizic. Am decis că trebuie să schimb ceva și să îmi dau voie să trăiesc din nou.

Am descoperit-o pe Anca, m-am înscris la cursul Călătorie către sine, un curs în care nici nu credeam. Mai mult, în primele zile de înscriere îi blamam pe cei care au încredere să se înscrie în așa ceva întrebându-mă în mod continuu ”Cum poate vindeca cineva sute de persoane în același timp?

Azi am înțeles că de fapt, cu toții suntem aproximativ la fel și că doar egoul e cel care ne face să credem că problema noastră are ceva special.

Am înțeles și cum Anca reușește să vindece sute de oameni în același timp. Practic, ea nici nu-și propune să te vindece ea, ci te învață prin instrumentele oferite să te vindeci chiar tu și să fii total independent.

După doar o lună, eram deja un cu totul alt om, iar acum nici măcar eu nu mai pot să cred posibilă intensitatea
acelor emoții puternice care puneau stăpânirea pe mine și care acum par într-un trecut îndepărtat.

calatorie spre sine img sectiune 4

Dacă simți că nu se mai poate, nu înseamnă că nu se mai poate!

 

Înseamnă doar că nu ai
avut încă acces la instrumentele de vindecare de care ai nevoie.”

Aceasta este povestea Adinei de doar 22 de ani, care a participat la prima ediție a cursului Călătorie către Sine.

left quotes sign e1639508664596

Înscrie-te și tu în Programul de transformare și vindecare emoțională “Călătorie către Sine”. Reîntoarce-te la esența ta și accesează-ți puterea interioară printr-un proces validat științific. Am utilizat acest proces în lucrul cu peste 7000 de clienți.

Il poți aplica oricând, la tine acasă, pentru tot restul vieții tale. Vindecă părțile tale ce poartă depresia, anxietatea, rănile emoționale, conflictele interioare sau creează relațiile disfuncționale. Accesează puterea ta interioară în
6 Săptămâni de lucru terapeutic la nivel subconștient.

Ce se intâmplă pe parcursul celor 6 săptămâni

star purple dark

Descoperi și vindeci părțile psihicului tău ce poartă poverile trecutului și acele răni care încă te afectează și care astăzi apar ca blocaje ce te împiedică să fii fericit

star gold

Te împrietenești definitiv cu părțile tale rănite și readuci armonia în subconștientul tău.

star purple dark

Descoperi cum să îți accesezi pacea și liniștea interioară, starea de bine și ajungi să trăiești viața împlinită pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Programul de transformare si vindecare emoțională “Călătorie către Sine” este o expediție fundamentală în interior.

Acest demers inițiatic în tainele propriului psihic conține o multitudine de experiențe si exerciții practice, informații, tehnici și instrumente terapeutice puternice care să te susțină în călătoria ta în interior – către Sine, esența ta profunda.

star gold

Asta te va ajuta să redescoperi cine ești cu adevărat în spatele tuturor măștilor pe care le porți în fiecare zi.

star purple dark

Vei afla ce lucruri nocive ai facut si faci inconștient, pentru a te proteja de suferință.

star gold

Nu ai nevoie de zeci de ani de terapie.

Prin metoda ReGeneration, pe care am dezvoltat-o în cei 20 de ani de studiu în domeniul psihoterapiei, te ghidez pentru a lua nava spațială în drumul tău spre vindecare și eliberare.

În prima ediție a programului “Călătorie către Sine” mai mult de 300 de participanți și-au transformat complet viața.

Aceasta a doua ediție este mai complexă si exploreaza in profunzime aspectele inconștiente ale ființei tale.

Am folosit feedbackul participantilor din prima editie ca sa perfectionez metoda.

Astfel, in ediția aceasta vei beneficia si mai mult de ghidarea mea directa, cat si de energia grupului in cadrul întâlnirilor LIVE.

 

arrow down sign to navigate

Ți-ar plăcea să îți transformi viața si sa eliberezi blocajele limitative profunde care te împiedică astăzi să îți creezi realitatea, relațiile și experiențele așa cum le visezi?

calatorie spre sine bg sectiune 9

De multe ori ne trăim viața aflându-ne într-o stare de disperare și deznădejde completă, crezând că suntem în mod inerent viciați, suntem predispuși la autocritică sau credem pur și simplu că ceva este în neregulă cu noi, credem că ceva ne lipsește… dar acestea sunt doar părți din tine care cred asta- TU esti mult mai mult decât atât!

Acest lucru se întâmplă pentru că în urma experiențelor de viață ajungem să ne ascundem SINELE în mecanismele pe care ni le-am creat cu timpul, pentru a evita circumstanțele care ne pot aduce suferință și situațiile care ne pot reîntoarce în timp, la durerea pe care am experimentat-o cândva.

Mintea noastră este un adevărat maestru în a crea încă din copilăria noastră timpurie- modele comportamentale, credințe limitative, reguli sau moduri de a fi- acestea fiind părți din inconștient de sine stătătoare, ca mici personaje din structura noastră interna.

Aceste părți sunt în memoria noastră implicită, activează zone profunde din inconștient.

Aceste părți au luat practic niște decizii pentru a preveni ca experiențele traumatice să se repete, pentru ca noi să evităm durerea emoțională și pentru a subscrie regulilor nescrise ale societății.

Dacă nu ai reușit să identifici încă acele părți din tine care te blochează și care preiau în viața de zi cu zi diverse roluri pentru a te proteja, o să îți enumăr mai jos câteva dintre situațiile în care aceste părți ies la suprafață și preiau conducerea vieții tale:

star purple dark

Atunci când primești un compliment, o apreciere sau o atenție, îți e greu să accepți, nu știi ce să spui și în sinea ta nu ești de acord pentru că ai o părere proastă despre tine

star gold

Ți-e greu să îți deschizi complet inima și să lași oamenii să se apropie de tine, sau să vadă emoțiile pe care le trăiești

star purple dark

Ajungi în relații care nu te hrănesc sufletește, dar alegi să rămâi în ele, pentru a nu te întoarce la singurătate

star gold

Atunci când te confrunți cu o situație dificilă, în loc de soluții, găsești mai multe probleme.

star purple dark

Trăiești cu un gol interior, te simți incomplet și crezi că ai nevoie de persoane sau lucruri din exterior care să îți aducă împlinirea

star gold

Ști deseori trist și simți că ești neînțeles și singur pe lume

star purple dark

Ți-e greu să accepți iubirea și aprecierea celorlalți și mai mult, ți-e greu să te iubești pe tine

star gold

Ai reacții emoționale intense și impulsive pe care apoi le regreți

star purple dark

Îți pui deseori întrebarea “Oare ce a fost cu mine de am reacționat așa?”

star gold

Există în sinea ta o voce care îți spune că nu ești niciodată suficient de bun

Indiferent care dintre situațiile de mai sus ți se aplică, trebuie să știi că toate acestea nu sunt altceva decât mecanisme pe care ți le-ai format și de care poate ești sau nu conștient.

Probabil că până astăzi ai judecat toate aceste aspecte ale tale ca fiind negative.

Probabil că ai părți care opun rezistență

calatorie spre sine img sectiune 9

Iar dacă te gândești la aceste blocaje și părți din inconștientul tău doar ca la un lucru negativ și poate nici nu ești pregătit să le accepți, vreau să îți spun că le poți transforma în resurse puternice care te ajută să realizezi orice lucru îți dorești, chiar și ceea ce credeai că e imposibil.

Mai mult, odată ce le eliberezi de suferința și poverile pe care le poartă, capeți acces la Sine- adevărata ta esență, spațiul din interior în care deții deja toate acele calități pe care ai încercat poate ani întregi să le dezvolți citind cărți de “dezvoltare” personală.

NU TREBUIE SĂ DEZVOLȚI NIMIC!

Ai deja totul…chiar în interiorul tău.

Tot ce trebuie să faci, este să înveți să îți accesezi interiorul și pentru asta sunt alături de tine în programul Călătorie către Sine, timp de 6 saptamani.

calatorie spre sine img sectiune 10
arrow down white

Nu ar fi minunat dacă mintea noastră ar fi mai bună cu noi? Dacă ne-am putea transforma mintea în acel prieten bun care să ne sprijine în locsă ne autosaboteze?

calatorie spre sine bg sectiune 9

Se poate!

Poți să nu te mai lupți zilnic cu gândurile și emoțiile tale și le poți transforma pe toate din dușmanii pe care încerci să îi îndepărtezi în prieteni apropiați, care să te sprijine.

După aproape 20 de ani de experiență alături de clienții mei în cabinet sau la grupurile de terapie familială și sistemică și constelații, după studiul a 5 orientări terapeutice deosebit de eficiente, sunt fericită să îți ofer o metodă terapeutică nouă și unică în lume pentru vindecarea inconștientului și a părților tale interne și evoluția ta interioară.

Am remarcat că, pe măsură ce lucrez mai mult la nivel de Sine, înglobând aspectele raționale într-o perspectivă a iubirii, am reușit să am rezultate fabuloase în terapie, workshopuri și programe, atât live, cât și online.

Am rămas eu însămi surprinsă de rapiditatea cu care persoanele alături de care am lucrat au reușit nu doar să se vindece din punct de vedere emoțional, cât mai ales să devină complet independente de mine ca terapeut și să crească din punct de vedere personal și spiritual într-un ritm accelerat.

Cum au reușit clienții mei să devină total independenți și să își conducă viața?

Le-am oferit cele mai puternice si eficiente instrumente pentru a-și accesa propriul lor ghid, Sinele, acel ghid interior pe care îl ai și tu, chiar în acest moment!

După masterul în psihodinamică de la Universitatea din Padova – am continuat să studiez și să pun în practică vreme de aproape 20 de ani tot ceea ce am întâlnit pe parcursul meu profesional, având atunci intenția de a deveni eu însămi un om echilibrat și fericit, pentru ca apoi să îi pot ajuta pe ceilalți să facă același lucru.

Anii de studiu, dorința de a găsi noi modalități, mai bune, de a-mi ajuta pacienții, studiile științifice și interesul pentru sfera spirituală și influențele relațiilor familiale în viața de adult, s-au concretizat în metoda psihoterapeutică RE-Generation.

Această metodă nu este o formulă magică, pentru că vindecarea nu vine peste noapte, dar este un proces atent gândit, care îmbină elemente din Internal Family Systems (Harvard University), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing și alte metode terapeutice, ca să-ți ofere o practică pe care o poți învăța și aplica imediat și singur.

Este un proces care se concentrează pe manifestarea Sinelui și vindecarea profundă a rănilor din trecut care încă îți afectează viața și în prezent într-un mod extrem de rapid și eficient.

Te ajuta să înțelegi cum te-au afectat experiențele prin care ai trecut și să lucrezi cu tine ca să îți vindeci durerea de la rădăcină, ca acum să nu te mai limiteze și să te oprească din evolutie, dar te ajută și să îi înțelegi mai bine pe ceilalți, îmbunătățind semnificativ nu doar relația ta cu Sine, dar și relațiile tale cu ceilalți.

Metoda “RE-Generation (ISP)” te ajută să te descoperi în profunzime și să vindeci treptat fiecare aspect care a determinat cine ești tu astăzi și cum te manifești în viața ta de zi cu zi.

De ce “RE-Generation”?

Am ales să redenumesc întreaga mea metoda mea de lucru și să o numesc RE-Generation pentru că acest cuvânt semnifică repararea, reînnoirea și revitalizarea pe o scară largă, astfel putem privi exact la copacul vieții și cum acesta se dezvoltă de la rădăcină, reprezentând strămoșii, apoi crește și își înalță tulpina, care semnifică primii ani de viață si relația cu părinții, apoi continuă să se dezvolte apărând în cele din urmă floarea, sau pe scurt, cine ești tu astăzi, cu fiecare petală reprezentând o anumită fațeță din complexitatea ființei tale.

Frunzele acestui copac reprezintă emoțiile, pentru că frunzele sunt în permanentă schimbare, unele încolțesc, altele cad și exact acest lucru se întâmplă și cu emoțiile, ele apar și pleacă exact ca frunzele aflate în bătaia vântului.

În spatele acestui copac al vieții se află un soare luminos reprezentând Sinele – esența ta profundă. Odată ce iei contact cu acest Sine, direcționezi razele sale luminoase printre flori și frunze și astfel apar și fructele, adică ceea ce culegi și oferi în viața ta.

calatorie spre sine img sectiune 12

În lumina potrivită a Soarelui, orice copac e roditor și poți culege și tu roadele vieții tale învătând să direcționezi razele acestui soare interior- adică razele Sinelui către copacul ființei tale.

Tu ești floarea vieții tale, iar ceea ce vom face în cele 6 săptămâni de program este să explorăm fiecare petală din ființa ta, pentru ca mai apoi să îți dai voie să te deschizi conplet, să înflorești și să accesezi mai departe cel mai frumos aspect din interior – Sinele.

Cum vom lucra împreună și care sunt pașii programului de vindecare emoțională?

Călătorie către

sine

Programul pe care ți l-am pregătit este special, pentru că l-am gândit să fie ca o călătorie către străfundurile ființei tale, o călătorie ce o vom parcurge pas cu pas, în interior și care să te apropie de tine, să te facă să te iubești mai mult și să descoperi cine ești tu cu adevărat.

Acest program este unul de psihoterapie de grup, dar în care nu ești obligat în niciun fel sa dezvălui despre tine aspecte pe care nu te simți în siguranță să le afișezi.

Este strict confidențial tot ceea ce lucrăm și poți sa nu-ți dezvălui identitatea dacă tu nu simți asta.

calatorie spre sine img sectiune 13

Eu te invit într-o comunitate de suport pe Facebook unde vei fi alături de foarte mulți oameni minunați cu aceleași intenții ca și tine. Dacă nu vrei să faci parte din grup, vei primi materialele și tot ceea ce ofer și pe mail. Pe toate acestea le vei putea accesa întreaga ta viață, oricând te întâlnești cu o situație dificilă și nu numai.

Vei avea acces la terapeutul tău în orice an, la orice oră și în orice moment pentru a putea să gestionezi emoțiile tale și situațiile dificile și pentru a putea oricând să repeți această călătorie în interior..

Care sunt pașii?

Pe parcursul celor 6 săptămâni vei păși împreună cu mine într-o călătorie intensă de vindecare, pentru a te elibera de limitările trecutului, în care vei învăța în același timp modalități de lucru terapeutic, pentru că îți voi explica pas cu pas cum să te vindeci și să lucrezi cu emoțiile tale, ca mai apoi să o poți face și singur.

În aceste săptămâni vom ține legătura constant, eu voi fi prezentă zilnic pe grupul de suport, nu doar în cadrul intalnirilor live și vei primi o mulțime de exerciții practice și instrumente terapuetice pentru a lucra cu tine constant.

Cursul nu este doar teoretic, ci este în primul rând o experiență terapeutică completă, în care fiecare fațeță a personalității tale va fi complet armonizată.

Îmi doresc ca odată ce ai parcurs această călătorie în interior, catre redescoperirea esenței și puterii tale interioare, să îți fie simplu să lucrezi tu singur cu interiorul tău, să știi cum să oferi iubire tuturor părților din interiorul tău atunci când experimentezi situații dificile.

Vreau să ai la tine în acele momente soluția, nu să o cauți doar la cabinet.

Vreau să știi să lucrezi cu tine atunci când îți este greu și să vindeci aspectele inconstiente din trecut, ca să poți să mergi înainte și să îți conduci tu viața, de la nivel de Sine. Utilizând aceste instrumente terapeutice, viața ta va fi mai împlinită cu fiecare pas pe care îl faci în călătoria ta în direcția potrivită: regăsirea cu esența ta și integrarea cu iubire a fiecărei părți din tine.

Iată ce vom face în fiecare săptămână a programului

bullet arrow down

Înveți să îți înțelegi mai bine emoțiile din prezent și din trecut și te eliberezi de povara lor

Descoperi ce sunt cu adevărat emoțiile și că ai în interior o multitudine de părți

Conturezi modul în care arată în prezent subconștientul

Ilustrezi practic “Sufrageria minții tale”

Lucrezi cu părțile din interiorul tău și explorezi petalele- fațetele personalității tale

Intri în contact cu acele părți din interiorul tău care experimentează anumite emoții și descoperi că tu nu ești emoțiile tale
Descoperi părțile interne de copil care își fac apariția în conflictele din viața ta și cum să le vindeci

Înveți un sistem surprinzător de simplu pentru a te înțelege pe tine și pe ceilalți

bullet arrow down

Schimbi perspectiva ta actuală vis-a vis de comportamentele nocive la care apelezi uneori și pe care ulterior le judeci

Devii conștient de factorii care declanșează propriile tale emoții, probleme sau scenariile care îți activează sentimente puternice și reacții nepotrivite și vindeci asta de la rădăcină

Armonizezi partile tale auto-critice, perfecționiste și dependente

Intrarea în contact cu criticul interior, partea care te judecă și perfecționismul din tine

Recunoști și vindeci comportamente la care pot apela Managerii

Explorezi și înțelegi în profunzime diversele tipuri de comportamente la care apelezi inconștient ca să te protejezi

Descoperi cum se manifestă activ criticul tău interior

bullet arrow down

Schimbi perspectiva ta actuală vis-a vis de comportamentele nocive la care apelezi uneori și pe care ulterior le judeci

Înveți să-ți asculți lumea interioară și mesajele pe care ți le trimite

Descoperi intenția pozitivă din spatele unor comportamente pe care conștient le consideri nocive

Dezvolți o relație de încredere cu părțile care te protejează

Înveți noi modalități de a face față situației și îți transformi viața prin reprocesarea amintirilor din inconștient

Te împritenești cu părți din tine pe care acum le judeci

bullet arrow down

Te îndrepți spre interiorul tău și vindeci părțile interioare aflate în conflict

Vei putea distinge mai bine între nevoile diferitelor tale părți

Vei înlocui sentimentul de confuzie cu noi moduri de a gestiona conflictele interioare, care să te susțină în loc să te blocheze

Te vei elibera de comportamentele care te autosabotează și de blocajele care te împiedică să iei decizii importante pentru tine

Descoperi sentimentul de liniște și capeți claritate în interior

bullet arrow down

Vindeci trauma definitiv eliberând copiii interiori de suferința pe care o poartă

Eliberezi emoțiile perturbatoare și redescoperi cum este să experimentezi satisfacția și bucuria

Umpli vidul și sentimentul de gol interior

Devii conștient de modul în care recreezi trecutul în prezent

Descoperi părțile interne de copil care își fac apariția în conflictele din viața ta și cum să le vindeci

Devii tu Eroul care salvează copiii tăi interiori ținuți captivi în întuneric și suferință

Înveți să îți oferi iubire necondiționată

bullet arrow down

Workshop Transformațional de vindecare profundă prin metoda ReGeneration

Participi la workshopul experiențial transformațional de vindecare profundă prin metoda Regeneration, relevi și vindeci cele mai profunde dinamici din inconștientul tău.

Pornim către străfundurile sufletului tău și iubim centurile de siguranță pe care le ții strâns în brațe, dar de care nu mai ai nevoie de mult și dezlegam nodurile și încurcăturile profunde care astăzi te împiedică să trăiești o viață plină de pace, armonie și să materializezi dorințele tale.

Nu este doar o promisiune frumoasă, este o realitate pe care o poți accesa dacă ai curaj să faci acest pas către tine.

În Programul de Vindecare Emoțională Profundă “Călătorie către Sine: Devino stapanul propriei tale vieți” vei primi rezultatul a peste 20 de ani de studii pe care le-am făcut în domeniul psihoterapiei.

Vei găsi moduri prin care poți să cunoști părțile tale, să înțelegi de ce apar și de ce reacționezi uneori în anumite moduri extreme atunci când ești pus în fața unor situații dificile.

Vei putea să descoperi și să te eliberezi de scuturile de protecție pe care le porți ca să nu te atingă suferința, dar care te împiedică să-ți deschizi inima și să simți cu adevărat fericirea.

Acest curs este unul practic și vei descoperi mai mult și mai mult despre tine la fiecare etapă, explorând fiecare petală a florii care ești chiar tu.

Eu te voi ghida pas cu pas prin întreaga experiență, pentru ca la final, să înțelegi puterea pe care o ai asupra propriei tale vieți și să știi cum să o accesezi ca să-ți faci viața mai bună.

Începe acum călătoria ta în interior alături de mine!

Călătorie către sine

Devino stăpânul propriei tale vieți

Cea mai mare realizare pentru un psihoterapeut este ca TU să fii BINE

Singurul lucru care contează pentru mine, ca psihoterapeut și om care simte alături de oamenii cu care lucrează, este ca fiecare client să ajungă să se iubească în profunzime și să se accepte cu toate părțile sale, să se vindece, să se elibereze de poveri.

Intenția mea e să trăiești viața pe care o dorește aducând lumină pe toate acele părți din subconștient care astăzi stau în umbră și poartă poverile grele ale trecutului.

Chiar și după ce am lucrat cu peste 7000 de pacienți, faptul că pot să ajut oameni să se elibereze de blocajele și traumele care îi apasă și să redescopere cine sunt cu adevărat- este cea mai mare împlinire.

Știu că atunci când există părți din psihic care poartă bagajul trecutului, ajungem să credem că suntem acele părți și ne identificăm cu tristețea, suferința și emoțiile dificile pe care le experimentăm.

Trăim lăsându-ne conduși de amprentele trecutului și devenim neputincioși mereu în fața unor situații care pur și simplu ne scot toate rănile la suprafață. Și în tot acest parcurs, uităm cine suntem cu adevărat- Sinele.

Oprește-te pentru o clipă și imaginează-ți cum ar fi dacă nu te-ai mai lăsa condus de frici, tristețe, furie sau resentimentele față de trecut.

Imaginează-ți cum ar fi să știi ca ai deja toata puterea în interiorul tău și o poți accesa oricând!

Spune STOP vieții trăite pe jumătate, în care respingi părți din tine sau te crezi o ființa limitată și dă-ți voie să te iubești în toatalitate, cu toate părțile tale și să trăiești la potențialul adrvărat pe care îl ai!

Înscrie-te și tu în Programul de Vindecare Emoțională Calătorie către Sine și devino stăpânul propriei tale vieți

 

calatorie spre sine bg sectiune 9

Călătorie către

sine

Cea mai mare realizare pentru un psihoterapeut este ca TU să fii BINE

Metoda RE-Generation este una extrem de puternică și are un efect vindecător profund și rapid pentru că oferă conștientizări și soluții pentru majoritatea conflictelor care apar în familie și în relația de cuplu și mai ales pentru conflictele tale interioare.

Odată ce îți vei înțelege propriul sistem interior de părți, vei reuși cu ușurință să te iubești mai mult și să ai mai multă compasiune și înțelegere față de tine însuți și față de toți ceilalți.

În acest curs vei căpăta o înțelegere profundă asupra emoțiilor tale, gândurilor, dar și conflictelor interioare.

Vei deveni conștient cum s-au format anumite credințe, cum te-au influențat situații din trecut și te vei elibera de toată durerea pe care ai ținut-o în mod inconștient blocată în inima ta.

Meditatiile ghidate îți vor permite să vindeci problematici personale, să rezolvi conflicte interioare între diverse părți din tine, să te accepți pe tine cu toate fațetele tale, astfel încât iubirea pentru sine, pentru familia ta și pentru întreaga viață să curgă.

 

Înveți să lucrezi în interior cu părțile tale inconștiente și să te eliberezi de acele decizii interioare care nu îți mai sunt de folos.

Eliberezi obiceiurile și modelele de gândire profund înrădăcinate la nivel inconștient

Conștientizezi și vindeci blocajele din interior astfel încât să poți merge înainte și să îți construiești viața la potențial maxim

Integrezi și eliberezi părțile care apelează la comportamentele de auto-sabotare sau autodistructive care îți fac viața grea și te împiedică să prosperi în viața ta personală, profesională și în relații

Găsești adevărata stare de pace interioară și liniștea pe care doar reconectarea cu Sinele, esența ta, o aduce

Îți regăsești încrederea și redescoperi curajul de a te pune pe primul loc în viața ta și de a lua decizii și a-ți conduce viața având inima deschisă.

 

Amintește-ți una dintre acele zile perfecte în care te-ai simțit cu adevărat fericit și simtțeai acel sentiment interiorde expansiune și bucurie greu de descris.

O zi în care ai avut curajul să accepți provocări fără să stai pe gânduri, în care ai rezolvat cu încredere orice problemă a apărut și în care te-ai acceptat și iubit indiferent de ceea ce ai experimentat.

Vezi situațiile de zi cu zi doar ca pe ocazii ca să te descoperi în profunzime și iubești mai mult. Vezi toate “problemele” ca pe noi șanse spre evoluție. Orice experiență dificilă duce în final la și mai multă iubire către tine însuți și părțile tale.

Vrei să fie așa viața ta?

stars pink

Povestea

mea

Îmi doresc să nu stai ani de zicle în terapie așa cum am făcut-o eu

“Eu sunt Anca Maftei, sunt psihoterapeut de peste 15 ani, timp în care am lucrat cu peste 7000 de pacienți care au găsit vindecarea prin metodele mele.

arrow down white

“ Am avut de depășit propriile răni și suferințe și m-am luptat din greu cu trecutul meu, care mi-a lăsat multe amprente grele, pe care le-am purtat cu mine în viața de adult, retrăind constant suferințele din copilărie.

Atunci când m-am născut mama avea doar 18 ani, iar sarcina nu a fost una dorită. Cu alte cuvinte, nu m-au vrut. Fiind atât de tineri, odată cu o sarcină neplanificată, vine și rușinea, mai ales că atunci când am împlinit 5 ani părinții mei au divorțat, iar aceste lucruri erau privite mult mai dur de oamenii din jur.

Sentimentele de rușine și frică pe care mama mea le-a trăit atunci s-au reflectat în mod direct asupra mea și au fost parte din ceea ce eram eu pentru multă vreme până să reușesc să îmi accept trecutul ca să pot construi viitorul pe care mi-l doresc.

A fost un proces lung, care s-a întins pe o perioadă de 15 ani . După mulți ani de zile și mii de ore petrecute în cabinet, am înțeles că primii 8 ani de terapie nu m-au ajutat atât de mult pe cât ar fi trebuit.

Procesul de vindecare poate fi mai ușor și mai rapid și dorința mea este să nu pierd timpul pacienților mei, pentru că fiecare moment pierdut înseamnă amânarea vindecării.

Acesta este motivul pentru care am creat o metodă proprie, eficientă și ușor de înțeles și folosit care se numește “RE-Generation (ISP)”. Este unică în lume și este gândită pentru a-ți oferi ție o soluție practică pentru a scăpa de blocaje și pentru a te vindeca de traumele pe care le porți cu tine de ani de zile.

Și ceea ce este cel mai extraordinar la această metodă, este că după ce o aplici împreună cu mine, vei putea să o folosești independent, fără să mai ai nevoie de mine, iar asta mă bucură, pentru că pot să continui să ajut noi oameni, liniștită că tu ești bine. Practic, sunt un antrenor și sunt alături de tine și te ghidez până când puterea propriului tău sistem, a Sinelui, preia controlul asupra părților care ies la suprafața, iar apoi te vei putea descurca singur.

Te invit să faci primul pas spre vindecare și spre o viață mai bună, pe care să o trăiești la adevăratul tău potențial, iubindu-te în întregime.

Te aștept în Program!
Anca Maftei

calatorie spre sine bg sectiune 9

Testimoniale


Mii de persoane au înțeles mai multe despre propria persoană și s-au vindecat în profunzime prin Metoda “Re-Generation”

Ce spun cei care au participat deja în Program

Dacă îți dorești să trăiești în prezent fără ca unele evenimente ale trecutului să continue să te urmărească, iată ce îți propun:

Înscrie-te în Programul de Vindecare Emoțională Profundă “Călătorie către Sine” și îți promit că te voi îndruma personal prin tot procesul, pentru ca la final, să te desprinzi de trecut și să îți vindeci traumele.

Te costă doar 273 EURO preț valabil doar până în data 23 Decembrie.

Nu va mai fi niciodată disponibil la prețul de acum.

Primii 20 de înscriși primesc BONUS și 3 teste de evaluare psihologică, realizate la începutul programului, teste în valoare de 450 de lei.
În plus, dacă ești printre primii 20 de înscriși primești bonus și un curs înregistrat care să te ajute să vindeci în profunzime relația cu părinții tăi.

Nu deții acum toată suma?
Poți plăti și în 2 rate de 150 de euro

Webinariile live din Program valorează cât 17 sesiuni de terapie individuală cu mine, care costă în mod normal 8500 de lei.

Acum pentru tine procesul de vindecare poate fi unul mult
mai accesibil.

Am mare încredere în metoda pe care vreau să ți-o ofer, așa că dacă aplici tot ce te-am învățat, dar nu ai rezultate, sunt dispusă să îți dau banii înapoi, dacă soliciți asta dupa primele 2 săptâmâni de curs și îmi arăți concret că ai lucrat toate exercițiile și te-ai implicat.

În plus, ți-am pregătit câteva BONUSURI pe care le ai GRATUIT

Fișa ta de vindecare prin
metoda Re-Generation
Valoare: 150 Ron

10 Exerciții bonus de vindecare și reglare emoțională
Valoare: 400 Ron

10 Exerciții pentru sentimentul
de securitate și conexiune
Valoare: 400 Ron

Fișa de lucru “Repararea Atașamentului Intern”
Valoare: 150 Ron

Bibliografii și resurse utile pe subiectele abordate
Valoare: 100 Ron

Valoarea totală a întregului curs și a bonusurilor pe care ți le-am pregătit depășește 9700 Ron, adică aproape 2000 de euro, dar tu ai ocazia să primești totul

la doar 273 euro dacă te înscrii până în data de 23 Decembrie

stars gold

Înscrie-te acum în Program!

stars gold

Meriți o viață de care să te bucuri din plin!

Meriți să te înțelegi, să te iubești cu toate părțile și să fii bine!

Primii 20 de înscriși primesc BONUS și 3 teste de evaluare psihologică, realizate la începutul programului, teste în valoare de 450 de lei.

În plus, dacă ești printre primii 20 de înscriși primești bonus și un curs înregistrat care să te ajute să vindeci în profunzime relația cu părinții tăi.

arrow down white

Ai atât de multe de pierdut dacă nu cunoști cine ești cu adevărat și nu îți iei viața în propriile mâini

calatorie spre sine bg sectiune 9
close purple

Nu vei reuși să îți găsești echilibrul interior și împlinirea și mereu vei cauta fericirea în afara ta

close purple

Vei intra mereu în relații amoroase toxice sau vei proiecta toate suferințele tale interioare pe partener, ajungând să te găsești mereu în relații profund nefericite

close purple

Nu îți vei recupera niciodată încrederea și iubirea de sine

close purple

Te vei afla din nou și din nou în aceleași situații care nu îți fac bine și vei retrăi aceleași sentimente dureroase

close purple

Vei trăi fără să îți folosești întregul potențial și fără să cunoști cine ești cu adevărat

close purple

Te vei limita mereu pentru că nu ai încredere că vei reuși

close purple

Relațiile cu familia vor fi mereu dificile și vei continua să te simți singur și să cauți sentimentul de apartenență în celelalte relații ale tale

close purple

Vei continua să te judeci în continuare pentru emoțiile tale pe care le respingi

close purple

Vei continua să te întrebi “De ce nu scap de anxietate?” , “De ce nu sunt fericit?”

Schimbă toate aceste lucruri în cadrul
Programului de vindecare emoțională profundă “Călătorie către Sine- Devino stăpânul propriei tale vieți”

Înscrie-te acum și regăsește-te pe tine cu adevărat printr-o metodă eficientă, validată științific!

FAQ

Este foarte simplu. Această experiență terapeutică este pentru absolut oricine! Cu toții avem mintea formată din mai multe părți ce preiau conducerea și poartă diverse poveri. Odată ce le eliberezi de poveri, poți lăsa Sinele să preia conducerea vieții tale, adică să devii stăpânul propriei tale vieți.

Deși fiecare dintre noi este unic și experiența sa de viață este unică, la nivel psihic cu toții avem aceleași procese interne, cu toții moștenim diverse traume și indiferent de cât de diferite par la suprafață problematicile noastre, în realitate, în profunzime soluția pentru vindecare este aceeași. Așadar, cu siguranță acest curs se adresează și soluționează blocajele și problematicile tale!

 

Ai acces la toate materialele oferite în program, inclusiv la înregistrările sesiunilor live întreaga ta viață, astfel încât le vei putea accesa oricând dorești!

Efectele exercițiilor prin care vom lucra apar atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Astfel, în urma unui exercițiu poți să te simți pe moment mai liber, mai ușor, mai eliberat, fericit, dar lucrul în profunzime este un proces mai îndelungat.

Din acest motiv, ai acces NELIMITAT la curs, pentru a-l putea parcurge în ritmul tău și pentru a ajunge la vindecarea în profunzime. Eu îți garantez că la finalul cursului, dacă vei fi implicat pe parcursul celor 6 săptămâni vei vedea efecte care te vor uimi. Nu trebuie să mă crezi pe mine pe cuvânt, convinge-te singur și o să fii foarte fericit cu decizia luată!


Poți face plata în 2 rate a 150 de euro. Prima rată o achiți acum, a doua e necesar să o achiți până în cea de-a treia săptămână din program.

Prima sesiune LIVE va fi pe 12 ianuarie de la ora 19, iar pe parcursul celorlalte 5 săptămâni ne vedem LIVE în fiecare Miercuri seară, de la ora 19.

Sesiunile live se vor desfășura în cadrul comunității de Facebook special dedicată acestei experiențe terapeutice de grup. Comunitatea este una privată, unde se vor afla doar colegii tăi de program și cu mine.

Poți crea un cont de facebook anonim special dedicat participării în program sau poți accesa materialele înregistrate și cele pe care le primești pe mail, participarea în cadrul comunității de Facebook nefiind una obligatorie.