Workshop-uri și Constelații

Iubirea începe cu tine. Workshop experiențial cu psihoterapeutul Anca Maftei

24/10/2018

20 octombrie 2018, Salon Occidentului 12, București

Îndoielile, neîncrederea în sine, vocea critică interioară, convingerile care ne blochează acțiunile nevoia de a iubi și a fi iubit/ă sunt gestionate, în primul rând, de iubirea de sine. Prezența ei armonizează nevoile, dorințele și așteptările noastre, ne oferă echilibru interior și o mai bună acceptare a lumii din jurul nostru. Iubirea de sine nu este un semn de egoism, ci cea mai profundă formă a cunoașterii de sine, cu acceptare, compasiune și înțelegere.

Ne simțim capabili să oferim celor din jur astfel de atitudini, dar oare ce ne împiedică să le avem față de noi înșine/însene?

Suntem mai prejos decât alții sau acolo ne situăm singuri din teamă, experiențe de viață traumatice sau pur și simplu neglijarea propriei persoane?
Se spune că ceea ce simți tu față de tine, vei transmite și celor din jur, care îți vor răspunde la fel. Cum poți arăta cuiva cum îți dorești să fii iubit/ă dacă tu nu știi să faci asta? Dacă pentru tine nu este o preocupare?
Atunci când vei învăța să te respecți pe tine și nevoile tale, vei primi același răspuns și din partea celor din jur. Noi setăm limitele, noi stabilim regulile, cel puțin în ceea ce ne privește. Iar acestea pot fi în acord cu cine suntem noi în realitate, sau pornite din toate fricile și neajunsurile pe care le trăim, în primul rând, în relația cu noi înșine. Căutăm împlinirea în afara noastră, în loc să avem răbdare să o descoperim și cultivăm în interiorul nostru.
Iubirea de sine înseamnă să știi că ești un om la fel de valoros ca oricare altul. Înseamnă să îți oferi, în primul rând ție, ceea ce cu atâta disponibilitate oferi celor din jur. Înseamnă să înveți tu să trăiești cu tine în armonie, înainte de a aștepta acest lucru din partea celorlalți. Înseamnă să știi cine ești și ce îți dorești cu adevărat.

Vă invit la workshop-urile „Iubirea de sine” pe parcursul cărora vă voi ghida pe drumul descoperirii iubirii de sine, punându-vă la dispoziție tehnicile necesare pentru accesarea resurselor interne.

Vom învăța împreună despre reconstruirea relației cu noi înșine pentru ca, pe viitor, să avem relații sănătoase și hrănitoare cu cei din jurul nostru.

VREAU SA MA INSCRIU:


In asistentaLucru cu constelatia proprie

DETALII PARTICIPARE:

Cont: ANCA MAFTEI- CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
IBAN: RO72INGB0000999907723337
Program de lucru: Sâmbătă, 20 octombrie 2018, 10:00-14:00
Investiţia : 150 ron

Vă aştept cu multă dragoste!
Anca Maftei
Tel.: 0728.440.855

You Might Also Like