img

Psiholog & Psihoterapeut

img

Deși obiectivul principal al unui tratament este să depășești cât mai repede problema cu care te confrunți, eu îmi mai propun să te învăț cum să depășești singur această situație în viitor.

Fiecare client devine astfel specialist în problema sa și învață cum să se trateze singur după sfârșitul terapiei.

Sunt de părere că psihoterapia nu se adresează doar celor care trec printr-un moment de impas. O anumită „igienă mentală și sufletească” ne poate ajuta să depășim obstacolele de zi cu zi și să ne cunoaștem pe noi înșine mai bine.

De aceea, le ofer clienților mei instrumentele necesare pentru a recâștiga starea de echilibru emoțional sau îi ajut să-și descopere adevăratul potențial și să profite de el la maximum. Acest lucru înseamnă că folosesc toate metodele psihoterapiei și îți ofer toate resursele de care ai nevoie pentru ca tu să devii ceea ce îți propui.

img
img

Deși obiectivul principal al unui tratament este să depășești cât mai repede problema cu care te confrunți, eu îmi mai propun să te învăț cum să depășești singur această situație în viitor. Fiecare client devine astfel specialist în problema sa și învață cum să se trateze singur după sfârșitul terapiei.

Sunt psihoterapeut integrativ, psiholog clinician și specialist în psihologie organizațională. Până în prezent am parcurs mai multe stagii de pregătire în aceste domenii cu cei mai importanți specialiști internaționali, așa că poți fi sigur că metodele pe care le folosesc sunt cele mai bune și cele mai recente.

Te invit să mă urmărești pe pagina de facebook: Anca Maftei

Și să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu articolele mele.

img

Apariții media

loading